Split
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Split till Bari

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Split och Bari. Sträckan mellan Split och Bari trafikeras av Jadrolinija. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Split och Bari.

Tidtabeller Split till Bari

Färjor mellan Split och Bari avgår vanligtvis från Split, ca 08:00. Överfarten tar ungefär 10h 0m.

Färjepriser mellan Split och Bari

Priserna på en överfast från Split till Bari varierar oftast mellan 966kr och 4817kr*. Genomsnittspriset är 2857kr*. De billigaste priserna mellan Split och Bari är ca 594kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1739kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3602kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Bari och Split?

Det är ungefär 159.7 miles (257.0km) eller 138.8 sjömil mellan Split och Bari.

Kan jag resa med bil mellan Split och Bari?

Ja, med Jadrolinija kan du resa med bil på sträckan mellan Split och Bari. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Split och Bari.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Split och Bari?

Ja, fotpassagerare kan resa med Jadrolinija mellan Split och Bari.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Split - Bari Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Jadrolinija
Genomsnittligt pris 2869 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 10h 0m
Första färjan 08:00
Sista färjan 22:00
Avstånd 138 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Split till Bari?

Färjeresan från Split till Bari tar ungefär 10h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Split - Bari?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Split och Bari, dessa är
  • Jadrolinija

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Split - Bari?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Split - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Split

Split i Kroatien är den näst största staden i Dalmatienregionen av landet, och ligger på den östra stranden av Adriatiska havet. Staden är spridd över en central halvö. Staden är ett populärt turistmål och en viktig knutpunkt som bistår med länkar till många öar i Adriatiska havet och Apenninska halvön. Även om ursprunget till staden traditionellt förknippas med byggandet av Diocletianus palats 305 e.kr.,grundades staden på 400-talet f.Kr. som den grekiska kolonin Aspalathos eller Spálathos. Idag är Split en livlig stad med många saker att se och göra. Stig in i Diocletianus palats (ett UNESCO världsarv och en av världens mest imponerande romerska monument) och du kommer att se massor av barer, restauranger och butiker blomstrande bland de atmosfär gamla murar där Split liv har pågått i tusentals år. Split har också en unik miljö med dess dramatiska kustberg som fungerar som den perfekta bakgrunden till det turkosa vattnet i Adriatiska havet.

Färjor från stadens hamn avgår till Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik och Mljet.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.