Umag
Venedig
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Umag - Venedig är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Umag till Venedig

Umag Venedig-rutten går mellan Kroatien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Kompas. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar.

Färjetrafiken på Umag Venedig-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Umag till Venedig?

  Färjeresan från Umag till Venedig tar ungefär 3h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Umag till Venedig?

  Priserna för färjan mellan Umag - Venedig varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Umag - Venedig?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Umag och Venedig, dessa är
  • Kompas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Umag - Venedig?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Umag - Venedig, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Umag - Venedig?

  Ja, mellan Umag - Venedig kan du resan utan bil med
  • Kompas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Umag - Venedig?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Umag - Venedig?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Umag till Venedig?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Umag och Venedig.

Guide till Umag

Umag är en kuststad som ligger i Istrien i Kroatien. Som med mycket av Istrien, var staden bebodd av romarna under de första århundradena, och var också en del av det venetianska riket från 1248. Efter nedgången av Venedig, tog Österrike över kontrollen och var då italienska till 1943, innan de gavs till Jugoslavien 1953. Det var en del av Kroatien som förklarade sig självständigt 1991.

Umag och dess kustlinje, som sträcker sig ca 20 km, är ett mycket populärt turistmål i Kroatien. Den gamla staden har attraktiva och smala kullerstensgator medan dess kust är full av vackra små vikar. Då det är en semesterort så finns det cirka 60.000 bäddar i hotell och privat boende tillsammans med många campingsplatser längs kusten. Umag är också känd för sin marina och det internationella tenniscentret som är värd för Croatian Open varje år i juli.

Färjetrafik från Umag hamn avgår till Venedig med en segling varje vecka och med en överfart på ca 2 timmar och 30 minuter.


Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.