Porec
Venedig
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Porec till Venedig

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Porec och Venedig. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Kompas & Venezia Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Porec och Venedig.

Tidtabeller Porec till Venedig

Färjor mellan Porec och Venedig avgår vanligtvis från Porec, ca 07:00. Överfarten tar ungefär 3h 9m.

Färjepriser mellan Porec och Venedig

Priserna på en överfast från Porec till Venedig varierar oftast mellan 1284kr och 4968kr*. Genomsnittspriset är 2995kr*. De billigaste priserna mellan Porec och Venedig är ca 842kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3023kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1712kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Venedig och Porec?

Det är ungefär 90.0 miles (144.9km) eller 78.2 sjömil mellan Porec och Venedig.

Kan jag resa med bil mellan Porec och Venedig?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Porec och Venedig.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Porec och Venedig?

Ja, fotpassagerare kan resa med Kompas, Venezia Lines mellan Porec och Venedig.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Porec - Venice Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 2
Operatörer Kompas & Venezia Lines
Genomsnittligt pris 3088 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 3h 8m
Snabbaste seglingstid 3h 0m
Första färjan 07:00
Sista färjan 08:00
Avstånd 78 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Porec till Venedig?

  Färjeresan från Porec till Venedig tar ungefär 3h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Porec - Venedig?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Porec och Venedig, dessa är
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Porec - Venedig?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Porec - Venedig, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Porec - Venedig?

  Ja, mellan Porec - Venedig kan du resan utan bil med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Porec - Venedig?

  Ja, du kan resa med bil mellan Porec - Venedig med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Porec - Venedig?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Venezia Lines

Guide till Porec

Porec är en stad belägen på den västra kusten av Istrienhalvön i Kroatien. Staden kan spåra sin historia tillbaka nästan 2000 år och är centrerad kring en hamn som skyddas från havet av den lilla ön Saint Nicholas. Stadens främsta landmärke, vilket förklarades som världsarv av UNESCO år 1997, är den 6:e århundradet Eufrasiusbasilikan av antagandet av Mary, som underbart bevaras och är välkänd för sina vackra guld mosaiker. Basilikan är i själva verket en samling byggnader, bland annat en dopfunt och en biskopsgård. Några hus från den romanska perioden har bevarats och vackra venetianska gotiska palats kan ses i staden. Dieta Istrianas sal som ursprungligen var en gotisk franciskanerkyrka byggd på 1300-talet, byggdes om i barockstil på 1800-talet.

Porec är den mest populära semesterorten i Istrien och utses ofta till topp resort i Kroatien av Statens Turistbyrå. De viktigaste turistområdena är de två vikar söder om staden, som kallas Zelena och Plava Laguna. De är nästan som små städer, med flera hotell i varje, samt camping, en småbåtshamn och shopping och nöjen.

Från stadens hamn avgår färjor till Venedig i Italien.


Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.


Porec till Venedig Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 02/10/2023 och 2023-10-08


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Kompas 07:30 10:30 3 timmar Ons, Fre

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.