Färja från Cesenatico till Mali Losinj

Cesenatico Mali Losinj-rutten går mellan Italien och Kroatien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Gomo Viaggi. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar.

Färjetrafiken på Cesenatico Mali Losinj-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Cesenatico och Mali Losinj

  • Gomo Viaggi
    • 3 avgångar per vecka 5 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Cesenatico Mali Losinj

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Cesenatico

Cesenatico är en hamnstad vid Adriatiska kusten i Italien med en befolkning på cirka 20.000 människor.

Idag är Cesenatico en populär turistort. Det är hem till marina Museum (Museo della Marineria), där historiska fiskebåtar visas i kanalen.

Guide till Mali Losinj

Staden Mali Losinj ligger i Primorje-Gorski Kotar County på ön Losinj i västra Kroatien. Staden ligger vid foten av en skyddad V-formade hamnen på den sydöstra kusten av Lošinj ö, med en sträng av införande av 1900-talets sjökaptener "hus kantar havet i den vackra gamla staden. Även med sommaren turist uppståndelse, behåller denna urgamla kvarter fortfarande charm och atmosfär. Stadens behagligt klimat, nya hotell och vackra stränder gör det till ett populärt turistmål. Alla resort hotell är beläget i staden, som leder upp från hamnen till Suncana Uvala i söder och Cikat i sydväst. Området började blomstra i slutet av 19-talet, då de rika Wien och Budapest eliten började bygga villor och lyxiga hotell runt Cikat. En del av dessa stora bostäder kvar, men de flesta av dagens hotell är moderna utvecklingen omgivet av tallskog som filt vikar och dess vackra stränder.

Från stadens hamn, färjor avgår till andra destinationer i Kroatien och till Italien, inklusive Venedig.