Bari
Dubrovnik
Färjor till Kroatien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bari till Dubrovnik

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Bari och Dubrovnik. Sträckan mellan Bari och Dubrovnik trafikeras av Jadrolinija. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bari och Dubrovnik.

Tidtabeller Bari till Dubrovnik

Färjor mellan Bari och Dubrovnik avgår vanligtvis från Bari, ca 12:00. Överfarten tar ungefär 7h 39m.

Färjepriser mellan Bari och Dubrovnik

Priserna på en överfast från Bari till Dubrovnik varierar oftast mellan 1556kr och 7198kr*. Genomsnittspriset är 3911kr*. De billigaste priserna mellan Bari och Dubrovnik är ca 812kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2558kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5169kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Dubrovnik och Bari?

Det är ungefär 131.1 miles (211.0km) eller 113.9 sjömil mellan Bari och Dubrovnik.

Kan jag resa med bil mellan Bari och Dubrovnik?

Ja, med Jadrolinija kan du resa med bil på sträckan mellan Bari och Dubrovnik. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bari och Dubrovnik.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bari och Dubrovnik?

Ja, fotpassagerare kan resa med Jadrolinija mellan Bari och Dubrovnik.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bari - Dubrovnik Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Kroatien
Antal operatörer 1
Operatörer Jadrolinija
Genomsnittligt pris 4019 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 7h 39m
Snabbaste seglingstid 6h 30m
Första färjan 12:00
Sista färjan 16:30
Avstånd 113 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bari till Dubrovnik?

Färjeresan från Bari till Dubrovnik tar ungefär 6h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bari till Dubrovnik?

Priserna för färjan mellan Bari - Dubrovnik varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 338 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Dubrovnik?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Dubrovnik, dessa är
  • Jadrolinija

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Dubrovnik?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Dubrovnik, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Bari till Dubrovnik?

Det är uppskattningsvis 113 sjömil mellan Bari och Dubrovnik.

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Dubrovnik

Staden Dubrovnik tillhör Dalmatien I Kroatien som ligger vid den adriatiska havskusten. Staden är en av de mest välbesökta destinationerna i Medelhavet, staden är även en del av UNESCOS världsarv. Den 6m tjocka muren som cirkulerar ca 2m är ett typiskt signum för staden. Muren byggdes med torn och hus för att försvara staden från förbrytare. Dubrovnink är fullt av fantastisk arkitektur och detaljer, speciellt kyrkorna, kloster, museum och fontänerna. Dubrovnink's barock Katedral byggdes på 1800-talet och har reliker från 1100 till 1800-talet, som den gyllene armen, ben och skalle från Sait Blaise och en relik från det sanna korset.

Dubrovniks terminl är lokaliserad i Kantafig arean av Gruz-hamnen ca 3 km från 'Old Town'-Alla färjor från och till Dubrovnik avgår och ankommer till denna hamn. Destinationer som du kan åka till härifrån är Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula och Mijet.


Bari till Dubrovnik Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 17/06/2024 och 2024-06-23


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Jadrolinija 12:00 20:00 8 timmar Ons, Fre, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.