Livorno
Palermo
Färjor till Sicilien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Livorno - Palermo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Livorno till Palermo

Livorno Palermo-rutten går mellan Italien och Sicilien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Grimaldi Lines. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 19 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Livorno Palermo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Livorno till Palermo?

  Färjeresan från Livorno till Palermo tar ungefär 19h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Livorno till Palermo?

  Priserna för färjan mellan Livorno - Palermo varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 205 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Livorno - Palermo?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Livorno och Palermo, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Livorno - Palermo?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Livorno - Palermo, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Livorno - Palermo?

  Ja, mellan Livorno - Palermo kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Livorno - Palermo?

  Ja, du kan resa med bil mellan Livorno - Palermo med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Livorno - Palermo?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
 • Vad är avståndet från Livorno till Palermo?

  Det är uppskattningsvis 367 sjömil mellan Livorno och Palermo.

Så tycker våra kunder om Färjor från Livorno till Palermo

 • "Resan till Palermo"

  En fantastisk trevlig kryssning till Sicilien slutade dock inte roligt då mina stödben på husbilen fastnade på er höga ramp all personal på båten var trevliga men inte den som var på däck som tyckte att jag måste bara åka fast jag såg att benet blev förstört fick inte stanna för honom så då var det bara att åka men för övrigt var det bra får hoppas att det inte blir allt för dyrt att åtgärda 

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Livorno

Livorno är en stad och hamn som ligger på i liguriska havet på den västra kusten i Toscana i Italien. Den nya Venedig-distriktet i staden har behållit mycket av sin ursprungliga gatunät och arkitektur inklusive dess broar, smala gränder, adelsmänshus och nätverk av kanaler som används för att ansluta sina lager till hamnen. Staden har många neo-klassiska byggnader, parker, museer och kulturinstitutioner. Museo Mascagnano innehåller minnessaker, dokument och operor av den store kompositören Pietro Mascagni, som bodde i staden. Varje år spelas några av hans operor raditionellt under lyriska musiksäsongen, som organiseras av den traditionella teatern i Livorno.

Livorno är den tredje största hamnen på den västra kusten av Italien och erbjuder många tjänster, från lastfrakt till passagerarfärjor. Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och dusch för resenärer. Den har också barer, restauranger, passagerar service kiosker, ett konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Guide till Palermo

Den italienska staden Palermo ligger på ön Sicilien. Palermo ligger på nordvästra kusten och har en särskilt stor och viktig naturlig hamn, intill Monte Pellegrino. Med en typisk Medelhavet karaktär och massor av kust går Palermo tillbaka så långt som den 8: e århundradet och är idag känt för många olika saker, till exempel dess Norman byggnader, magnifika palats och livliga lokala marknader. Den historiska stadskärnan i Palermo är Quattro Canti distriktet, vilket innebär de "Four Corners". Ett antal av stadens mest imponerande sevärdheterna bor här, såsom det kungliga palatset. Också värt ett besök är katedralen Santa Maria Assunta (Cattedrale). Det är ganska överväldigande och blotta storlek och detaljer i arkitekturen måste ses i köttet för att uppskattas fullt ut. Besökare bör också se upp för den medeltida basilikan San Francesco d'Assisi, den 12: e-talet Castello della Zisa (Zisa slott) och Teatro Massimo, en nyligen restaurerade teatern erbjuder regelbundna framträdanden.

Färjor från stadens hamn avgår till Genua, Civitavecchia, Neapel och Tunisien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.