Neapel
Trapani
Färjor till Sicilien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Neapel Trapani

Jämför och boka din Neapel Trapani färjebiljett som seglar från Italien till Sicilien nu på directferries.se och du kan spara pengar på din resa!

Vi får prisuppdateringar för rutten Neapel till Trapani direkt från färjerederiernass system och jämför alla alternativ för att försäkra dig om att du hittar det bästa erbjudandet för din överfart. Hitta priset och boka din biljett till Sicilien kan inte bli enklare!

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Sicilien kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Neapel till Trapani från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Neapel - Trapani?

0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Neapel och Trapani, dessa är

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Neapel - Trapani?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Neapel - Trapani, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Neapel - Trapani?

Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Neapel - Trapani?

Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Neapel - Trapani?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Trapani

Känd som "City of the Two Seas" är Trapani en hamnstad i västra Sicilien som ligger på en udde som sträcker ut i havet med två stift som domineras av tornet i Ligny och av Lazzaretto. Med sina arabiska konturer och atmosfär är västra Sicilien insvept i färger och dofter av Afrika. Ett land historiskt knuten till havet dess kuststäder växte fram ur gamla handelshamnar omgivna av små fiskarbyar; landskapet präglas av blänkande vita saltdammar som sätter grunden till fantastiska solnedgångar. Tack vare sitt strategiska läge, gamla Drepanon (det ursprungliga namnet) var från början marknads utpost Erice och därefter en fenicisk handelshamn. Det blev sedan en romersk-provins, men de djupaste spåren var kvar på staden med de tre följande århundradena av arabiska dominansen. Runt Trapani sevärdheter inkluderar den medeltida muromgärdade kullen-town Erice Marsala (känd för sitt vin) och den antika grekiska platsen Selinunte. En av de bästa utflykter - och en utmärkt bas för ett par dagar - är en tre-ö skärgård strax utanför kusten Egadiska öarna. Två av öarna kan nås från Trapani på bara en halvtimme.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.