Färja från Neapel till Palermo

Neapel Palermo-rutten går mellan Italien och Sicilien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grandi Navi Veloci trafikerar den här sträckan upp till 11 gånger per vecka med en restid på runt 10 timmar 30 minuter när Tirrenia servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 10 tim 30 min.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Palermo-rutten mellan Italien och Sicilien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Palermo

 • Grandi Navi Veloci
  • 11 avgångar per vecka 10 tim 30 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 7 avgångar per vecka 10 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Palermo

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Palermo-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Neapel till Palermo

 • "Enkel bokning"

  Det var den tredje gången med Direct Ferries. Allting är väldigt enkelt att förstå på hemsidan. Färjan var bra.

  'Alfred' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar väg till Sicilien. "

  Jag rekommenderar er att ta ut biljetterna under dagen innan er avgång för det var så röröigt där när vi anlände. Personalen var trevliga och vi hade en första klass hytt och det var det värt pengarna. Väldigt bekväm. Maten var lite dyr fock. Men annars var det bra. Kommer att åka igen!

  'Anonym' reste Neapel Palermo med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fantastiskt"

  Det var en underbar resa och en avslappnande upplevelse. Bra service!

  'Sandra' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Neapel till Palermo"

  Även om färjan var gammal var den väldigt bekväm - vi hade en familjehytt suite för oss två - det var värt det extra pengarna. Kommer att boka det igen. Det var inte så mycket folk ombord så alla restaurangerna var inte öppna. Vi käkade pizza. Den izza var lika bra som i själva Neapel. Vårt problem var att färjan skulle ta 12 hrs men vi blev väckta tidigt för frukosten och ko i land kl 6.30 så frågade jag varför vi var så tidiga och då sa dem att de alltid går i land vid den tiden. Allting var bra men förvänta inte er en lång natts sömn.

  'Martin' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Palermo

Den italienska staden Palermo ligger på ön Sicilien. Palermo ligger på nordvästra kusten och har en särskilt stor och viktig naturlig hamn, intill Monte Pellegrino. Med en typisk Medelhavet karaktär och massor av kust går Palermo tillbaka så långt som den 8: e århundradet och är idag känt för många olika saker, till exempel dess Norman byggnader, magnifika palats och livliga lokala marknader. Den historiska stadskärnan i Palermo är Quattro Canti distriktet, vilket innebär de "Four Corners". Ett antal av stadens mest imponerande sevärdheterna bor här, såsom det kungliga palatset. Också värt ett besök är katedralen Santa Maria Assunta (Cattedrale). Det är ganska överväldigande och blotta storlek och detaljer i arkitekturen måste ses i köttet för att uppskattas fullt ut. Besökare bör också se upp för den medeltida basilikan San Francesco d'Assisi, den 12: e-talet Castello della Zisa (Zisa slott) och Teatro Massimo, en nyligen restaurerade teatern erbjuder regelbundna framträdanden.

Färjor från stadens hamn avgår till Genua, Civitavecchia, Neapel och Tunisien.