Färja från Neapel till Palermo

Neapel Palermo-rutten går mellan Italien och Sicilien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grandi Navi Veloci trafikerar den här sträckan upp till 10 gånger per vecka med en restid på runt 11 timmar när Tirrenia servicen kör upp till 8 gånger per vecka med en resetid från 9 tim 15 min.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Palermo-rutten mellan Italien och Sicilien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Palermo

 • Grandi Navi Veloci
  • 10 avgångar per vecka 11 tim
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 8 avgångar per vecka 9 tim 15 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Palermo

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Palermo-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Neapel till Palermo

 • "En trevlig tur"

  Rent och fräscht. Trevlig personal och smidig resa. Vi, familj med två vuxna och två barn, är mycket nöjda med resan!

  'Anonym' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Cristal

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkel bokning"

  Det var den tredje gången med Direct Ferries. Allting är väldigt enkelt att förstå på hemsidan. Färjan var bra.

  'Alfred' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar väg till Sicilien. "

  Jag rekommenderar er att ta ut biljetterna under dagen innan er avgång för det var så röröigt där när vi anlände. Personalen var trevliga och vi hade en första klass hytt och det var det värt pengarna. Väldigt bekväm. Maten var lite dyr fock. Men annars var det bra. Kommer att åka igen!

  'Anonym' reste Neapel Palermo med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fantastiskt"

  Det var en underbar resa och en avslappnande upplevelse. Bra service!

  'Sandra' reste Neapel Palermo med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Palermo

Den italienska staden Palermo ligger på ön Sicilien. Palermo ligger på nordvästra kusten och har en särskilt stor och viktig naturlig hamn, intill Monte Pellegrino. Med en typisk Medelhavet karaktär och massor av kust går Palermo tillbaka så långt som den 8: e århundradet och är idag känt för många olika saker, till exempel dess Norman byggnader, magnifika palats och livliga lokala marknader. Den historiska stadskärnan i Palermo är Quattro Canti distriktet, vilket innebär de "Four Corners". Ett antal av stadens mest imponerande sevärdheterna bor här, såsom det kungliga palatset. Också värt ett besök är katedralen Santa Maria Assunta (Cattedrale). Det är ganska överväldigande och blotta storlek och detaljer i arkitekturen måste ses i köttet för att uppskattas fullt ut. Besökare bör också se upp för den medeltida basilikan San Francesco d'Assisi, den 12: e-talet Castello della Zisa (Zisa slott) och Teatro Massimo, en nyligen restaurerade teatern erbjuder regelbundna framträdanden.

Färjor från stadens hamn avgår till Genua, Civitavecchia, Neapel och Tunisien.