Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Palermo hamn

 • Palermo hamn med bil

  Om ni kör från Catania, från Viale Regione Siciliana skall ni ta avfart vid Via Giafar och följ vägen längs havet till hamnen. Om ni kör från Trapani, från Viale Regione Siciliana skall ni ta avfart vid Via Belgio, sväng höger in på Via Restivo och sedan vänster via Notarbartolo. Följ skyltarna till hamnen härifrån.

 • Palermo hamn med tåg

  Närmaste järnvägsstation till hamnen är Palermo Centrale järnvägsstation. Det tar ca 10 minuter med taxi mellan hamnen och järnvägsstationen.

 • Palermo hamn med buss

  Bus nr. 139 går mellan Palermo Centrale järnvägstation och hamnen.

 • Palermo hamnadress

  Via Francesco Crispi, 90100 Palermo, Sicilien

 • Palermo övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Palermo färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Palermo övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Palermo färjetjänster

Guide till Palermo

Guide till Palermo

Palermo är den viktigaste staden och administrativt säte i den autonoma regionen Sicilien, Italien, samt huvudstad i provinsen Palermo. Det grundades under det 7: e talet f.Kr. av feniciska handelsmän kring en naturlig hamn på nordvästra kusten av Sicilien. Den feniciska namnet på staden kan ha varit ZIZ men grekerna kallade det Panormus, vilket innebär all-port, på grund av sin fina naturhamn. Palermo anses allmänt vara den mest erövrade staden i världen. Den långa historia av staden säkerställer att det finns mycket att se, även om staden som helhet, liksom några av sevärdheterna, är i behov av reparation. Idag Palermo är en snabb, djärvt och spännande stad. Blandningen av arabiska och viking influenser är en av de märkligaste och oväntade överraskningar staden har att erbjuda.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.