Liberty Lines Fast Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines är ett av de ledande italienska färjerederierna och var tidigare känt som Ustica Lines. Rederiet förbinder fastlandet med de Eoliska, Pelagie och Egadiska skärgårdarna, Sicilien, Ustica och Pantelleria året om, sommartid även Trieste och halvön Istrien.

När företaget startade 1993 drevs linjerna mellan Neapel och olika öar i Tyrrenska havet. Liberty Lines har sedan dess vuxit till en av de största aktörerna i landet. Detta är tack vare införandet av över 30 höghastighets bärplansbåtar, katamaraner och enskrovsbåtar. Alla fartyg genomgår regelbundna säkerhetskontroller och har ett team av 600 besättningsmedlemmar som erbjuder service av högsta kvalité till över en och en halv miljon passagerare varje år.

Rederiet sätter kontinuerligt nya standarder inom den italienska färjeindustrin. Den nya färjan "Gianni M" är en bärplansbåt som kan ta över 350 passagerare och är utrustad med den senaste moderna teknologin.

Alla fartyg i flottan är utrustade med fullt luftkonditionerade hytter, tv-apparater, fällbara stolar och barer, vilket garanterar en snabb, bekväm och trevlig överfart varje gång du reser med Liberty Lines.

Använd directferries.se för att hitta Liberty Lines Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Liberty Lines Fast Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Liberty Lines Fast Ferries med alternativa rederier.

Alla rutter med Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines Fast Ferries routes and ports

Omdömen om Liberty Lines Fast Ferries

  • "Snabbt och bekvämt"

    Ett rederi som skötte sig mycket bra. Modern vänthall om än något tråkig...

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.