Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, tidigare känd som Ustica Lines, är ett av de ledande italienska färjerederierna som förbinder fastlandet med de Eoliska, Pelagie och Egadiska skärgårdarna och Sicilien, Ustica och Pantelleria.

När företaget startade 1993 erbjöds linjerna mellan Neapel och olika öar i Tyrrenska havet. Liberty Lines har sedan dess vuxit till en av de största aktörerna i landet. Detta är tack vare införandet av över trettio höghastighets bärplansbåtar, katamaraner och enskrovsbåtar som alla genomgår regelbundna säkerhetskontroller, och ett team av 600 besättningsmedlemmar som erbjuder service av högsta kvalité till över en och en halv miljon passagerare varje år.

Med skapandet av "Super Admiral", en bärplansbåt kan ta över 350 passagerare och som kan skryta den senaste tekniken, så sätter de kontinuerligt nya standarder inom den italienska färjeindustrin. Alla fartyg i flottan är utrustade med fullt luftkonditionerade hytter, tv-apparater, fällbara stolar och barer, vilket garanterar en snabb, bekväm och trevlig överfart varje gång du reser med Liberty Lines.

Använd directferries.se för att hitta Liberty Lines Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka Liberty Lines Fast Ferries biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Liberty Lines Fast Ferries med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Liberty Lines Fast Ferries