Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines är ett av de ledande italienska färjerederierna och var tidigare känd som Ustica Lines. Rederiet förbinder fastlandet med de Eoliska, Pelagie och Egadiska skärgårdarna och Sicilien, Ustica och Pantelleria.

När företaget startade 1993 drevs linjerna mellan Neapel och olika öar i Tyrrenska havet. Liberty Lines har sedan dess vuxit till en av de största aktörerna i landet. Detta är tack vare införandet av över trettio höghastighets bärplansbåtar, katamaraner och enskrovsbåtar. Alla fartyg genomgår regelbundna säkerhetskontroller och har ett team av 600 besättningsmedlemmar som erbjuder service av högsta kvalité till över en och en halv miljon passagerare varje år.

Rederiet sätter kontinuerligt nya standarder inom den italienska färjeindustrin. Den nya färjan "Super Admiral" är en bärplansbåt som kan ta över 350 passagerare och är utrustad med den senaste moderna teknologin.

Alla fartyg i flottan är utrustade med fullt luftkonditionerade hytter, tv-apparater, fällbara stolar och barer, vilket garanterar en snabb, bekväm och trevlig överfart varje gång du reser med Liberty Lines.

Använd directferries.se för att hitta Liberty Lines Fast Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Liberty Lines Fast Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Liberty Lines Fast Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Liberty Lines Fast Ferries