Färja från Panarea till Ginostra

Panarea Ginostra-rutten går mellan Eoliska öarna och Eoliska öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Liberty Lines Fast Ferries. Färjor avgår upp till 35 gånger vecka med en resetid på ca 20 minuter.

Färjetrafiken på Panarea Ginostra-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Panarea och Ginostra

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • Avgår 5 gånger per dag 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Panarea Ginostra

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Panarea Ginostra-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna som är en vulkanisk kedja av öar som ligger norr om Sicilien, Italien. Den lilla ön har omkring 300 permanenta invånare även om antalet ökar markant under sommaren för att tillgodose för turistnäringen. Ön har ett rykte om att få många kända besökare. Besökare på ön kan njuta av de varma källorna nära byn Punta di Peppre e Maria tillsammans med dykning i öns kristallklara vatten. Bland stränderna i Panarea finns Cala Junco, på den sydligaste delen av ön och är tillgängligt via sjö- och landvägen längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön som nås landvägen. De andra stränderna på ön kan endast nås med båt, och inkluderar Lisca Bianca, Basiluzzo och Spinazzola.

Den lilla hamnen har färjor som avgår till Napoli och Milazzo.