Siremar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Siremar

Siremar har transporterat passagerare mellan Sicilien i södra Italien och de omgivande öarna Ustica och Pantelleria samt Eoliska, Egadiska och Pelagies ögrupper sedan 1976.

De använder bara moderna bärplansbåtar för kortare sträckor inom skärgårdarna vilket gör att de kan färdas i hastigheter upp till 40 knop, så vissa överfarter tar bara cirka 10 minuter. Dessa specifika färjor har en maximal bagagevikt på 10 kg per person och kan skryta med bekväma sittplatser med full luftkonditionering.

För längre sträckor utnyttjar Siremar ett av sina många stora kryssningsfartyg. Det största fartyget, Isola di Stromboli, kan ta upp till 802 passagerare. Det kan också ta ett stort antal fordon från motorcyklar till husbilar, vilket gör det ännu enklare att resa runt några av Italiens mest populära öar.

Det är tillåtet att resa med djur på Siremars färjor också, men bortsett från de passagerare som har ledarhund så måste passagerarna vistas med dem i tilldelade reserverade områden eller lämna sina husdjur i de kennlar tillhandahålls.

Visa Siremar tidtabeller, priser och boka Siremar biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Siremar med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Alla rutter med Siremar

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.