Färja från Panarea till Neapel

Panarea Neapel-rutten går mellan Eoliska öarna och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV trafikerar den här sträckan upp till 8 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 20 minuter när Alilauro servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 5 tim 20 min.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Panarea Neapel-rutten mellan Eoliska öarna och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Panarea och Neapel

  • SNAV
    • 8 avgångar per vecka 5 tim 20 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 6 avgångar per vecka 5 tim 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Panarea Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Panarea Neapel-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna som är en vulkanisk kedja av öar som ligger norr om Sicilien, Italien. Den lilla ön har omkring 300 permanenta invånare även om antalet ökar markant under sommaren för att tillgodose för turistnäringen. Ön har ett rykte om att få många kända besökare. Besökare på ön kan njuta av de varma källorna nära byn Punta di Peppre e Maria tillsammans med dykning i öns kristallklara vatten. Bland stränderna i Panarea finns Cala Junco, på den sydligaste delen av ön och är tillgängligt via sjö- och landvägen längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön som nås landvägen. De andra stränderna på ön kan endast nås med båt, och inkluderar Lisca Bianca, Basiluzzo och Spinazzola.

Den lilla hamnen har färjor som avgår till Napoli och Milazzo.