Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Stromboli hamn

  • Stromboli hamnadress

    Scari, Ficogrande - Stromboli

  • Stromboli övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Stromboli färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Stromboli övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Stromboli färjetjänster

Guide till Stromboli

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför norra kusten av Sicilien som innehåller en av de tre aktiva vulkaner i Italien. Det är en av de åtta Eoliska öarna, en vulkanisk båge norr om Sicilien. Detta namn är en förvrängning av det antika grekiska namnet Strongulē som gavs på grund av sin runda svällande form. Vulkanen har utbrott många gånger och är ständigt aktiv med mindre utbrott och ofta synlig från många platser på ön och från det omgivande havet, vilket ger upphov till öns smeknamn "fyren i Medelhavsområdet" Det finns två byar på ön, den större Stromboli och mycket mindre Ginostra, en före detta fiskeby som sällan besöks av turister. Det är ännu inte möjligt att gå mellan byarna och det enda sättet att resa mellan dem är med båt.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.