Marettimo
Levanzo
Färjor till Egadiska öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Marettimo - Levanzo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Marettimo till Levanzo

Marettimo Levanzo-rutten går mellan Egadiska öarna och Egadiska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Siremar trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 55 minuter när Liberty Lines Fast Ferries servicen kör upp till 6 gånger per dag med en resetid från 30 minuter.

Det finns totalt 47 linjer att välja på vecka om du vill åka Marettimo Levanzo-rutten mellan Egadiska öarna och Egadiska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Marettimo till Levanzo?

  Färjeresan från Marettimo till Levanzo tar ungefär 1h 12m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Marettimo till Levanzo?

  Priserna för färjan mellan Marettimo - Levanzo varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Marettimo - Levanzo?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Marettimo och Levanzo, dessa är
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Marettimo - Levanzo?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Marettimo - Levanzo, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Marettimo - Levanzo?

  Ja, mellan Marettimo - Levanzo kan du resan utan bil med
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Marettimo - Levanzo?

  Ja, du kan resa med bil mellan Marettimo - Levanzo med
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Marettimo - Levanzo?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Vad är avståndet från Marettimo till Levanzo?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Marettimo och Levanzo.

Guide till Marettimo

Marettimo är en italiensk ö som utgör en del av Egadiska öarna i Medelhavet väster om Sicilien. Ön är den näst största av de Egadiska öarna och har cirka 300 invånare, vilket ökar till omkring 700 på sommaren. Öns ekonomi bygger huvudsakligen på fiske, traditionella hantverk och turism. Ön var en viktig observationspunkt under romartiden, därav Casa Romana, där det var lätt att observera passerande sjötrafik. Sjövägarna mellan Italien och Nordafrika och Italien och Spanien (via Sardinien) passerade Marettimo. Det finns en väl restaurerad bysantinsk-Norman kyrka intill Casa Romana och flera imponerande grottor runt öns kust och många utmärkta ställen att bada i orörda vatten på den västra kusten som nås endast med båt.

Marettimo ligger cirka 40 minuter med bärplansbåt från Favignana, och en timme från Trapani.


Guide till Levanzo

Levanzo är den minsta av de tre Egadiska öarna som ligger utanför den västra kusten av Sicilien. Öns lilla hamn är oerhört pittoresk med en liten samling av bleka fyrkantiga byggnader krypandes runt en liten hamn av en fantastisk blå. Levanzo befolkning är cirka 200, och den lilla byn runt hamnen är öns enda bosättning, även om det finns några spridda hus och gårdar längre bort. Ön brukade vara jordbruksbaserat - spannmålen producerades här och man kan fortfarande se rader av stenmurarna som delar igenväxta åkrar, terrasserade sluttningar och små sten skyddsrum. Idag inte mycket odling fortsätter, men det finns fortfarande en del jordbruk inklusive får-jordbruk. Levanzo har ingen vägnät, bara ett par grusvägar; både jeepar och mulor används för transport. Det är en ödmjuk plats, med endast en eller två större hus bland de enklaste bostäderna Fiske och båtliv är stora aktiviteter på ön. Små fiske och utflyktsbåtar guppar i hamnen, som ibland har utarbetats på stapelbäddar, och parkerade längs en liten bana nära hamnen. Det finns bara en stor turist mål på ön. Grotta del Genovese är en grotta med förhistorisk konst. Annat än att är Levanzo bäst besökas om en avkopplande semester är allt som behövs.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.