COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra - Vulcano är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Ginostra och Vulcano

    • 4 Sailings Daily 1 hour 10 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 3 hr 5 min
    • Get price

Färja från Ginostra till Vulcano

Ginostra Vulcano-rutten går mellan Eoliska öarna och Eoliska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Liberty Lines Fast Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 1 timme 10 minuter när Siremar servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 3 timmar 5 minuter.

Det finns totalt 32 linjer att välja på vecka om du vill åka Ginostra Vulcano-rutten mellan Eoliska öarna och Eoliska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Vulcano

Den lilla italienska ön Vulcano ligger i Tyrrenska havet och cirka 25 km utanför kusten av ön Sicilien. Det är den sydligaste av de åtta öarna som utgör den Eoliska ögruppen. Ön har flera vulkaniska centra, däribland en av fyra aktiva, icke undervattensvulkaner i Italien. Den senaste vulkaniska aktiviteten är Gran Cratere överst på Fossa konen, konen har vuxit i Lentia Caldera i mitten av ön, och har haft minst 9 stora utbrott under de senaste 6.000 åren. Vulcano har varit tyst sedan utbrottet av Fossa konen den 3 augusti 1888 till 1890, då det deponerades ca 5 meter av pyroklastiska material. Ön är också känd för sina varma källor som ligger en kort promenad från hamnen. För de modiga, har besökarna möjlighet att gå till kratern av en vulkan där du kan se rök som kommer ut ur marken!