Färja från Neapel till Panarea

Neapel Panarea-rutten går mellan Italien och Eoliska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV trafikerar den här sträckan upp till 8 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 5 minuter när Alilauro servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 5 tim 5 min.

Det finns totalt 11 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Panarea-rutten mellan Italien och Eoliska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Panarea

  • SNAV
    • 8 avgångar per vecka 5 tim 5 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 3 avgångar per vecka 5 tim 5 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Panarea

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Panarea-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Panarea

Den italienska ön Panarea är den näst minsta av de Eoliska öarna, en grupp av vulkaniska öar som är belägna utanför den nordöstra kusten av ön Sicilien. Det är nu ett populärt turistmål på grund av dess stränder och landskap, och är väl utrustade med faciliteter för en sådan liten ö. stranden för ön är på San Pietro på östkusten, och är en by med alla tjänster besökarna kan förvänta. Det finns också en liten hamn för fartyg, bärplansbåtar, fiskebåtar och fritidsbåtar. Bland stränderna i Panarea är Cala Junco, i södra delen av ön och är tillgängligt både till sjöss och till lands längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön nås landvägen.

Den lilla hamnen rymmer färjor som avgår till Napoli och Milazzo.