Lampedusa
Linosa
Färjor till Pelagie-öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Lampedusa - Linosa är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Lampedusa till Linosa

Lampedusa Linosa-rutten går mellan Pelagie-öarna och Pelagie-öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Liberty Lines Fast Ferries trafikerar den här sträckan upp till 19 gånger per vecka med en restid på runt 1 hour när Siremar servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 2 timmar.

Det finns totalt 25 linjer att välja på vecka om du vill åka Lampedusa Linosa-rutten mellan Pelagie-öarna och Pelagie-öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Lampedusa till Linosa?

  Färjeresan från Lampedusa till Linosa tar ungefär 1h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Lampedusa till Linosa?

  Priserna för färjan mellan Lampedusa - Linosa varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 63 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Lampedusa - Linosa?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Lampedusa och Linosa, dessa är
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Lampedusa - Linosa?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Lampedusa - Linosa, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Lampedusa - Linosa?

  Ja, mellan Lampedusa - Linosa kan du resan utan bil med
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Lampedusa - Linosa?

  Ja, du kan resa med bil mellan Lampedusa - Linosa med
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Lampedusa - Linosa?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Vad är avståndet från Lampedusa till Linosa?

  Det är uppskattningsvis 26 sjömil mellan Lampedusa och Linosa.

Guide till Lampedusa

Lampedusa är den största av de italienska Pelagiska öarna i Medelhavet och är den sydligaste delen av Italien. Ön ligger ungefär 115 km från kusten i Tunisien, 175 km från Sicilien och 175 km från ön Malta. Öns främsta industrier, förutom turismen, är fiske och jordbruk. Lampedusa har en mycket rik kultur och ett historisk förflutet då den under århundradena har bebotts av en hel del olika nationaliteter och stammar inklusive romare, araber och greker. Öns byggnader, kultur och arkitektur har fortfarande kvar influenser av alla dessa olika invånare från århundraden sedan. Lampedusa är en väldigt lugn ö och det bästa man kan göra här är att helt enkelt njuta av naturens skönhet på ön. De flesta besökare kommer till ön för att besöka de vackra stränderna, koppla av i solen och bada i det svala, klara vatten.

En färjelinje förbinder ön med Porto Empedocle, nära Agrigento, Sicilien.


Guide till Linosa

Den italienska ön Linosa är en av de Pelagiska öarna, en ögrupp som ligger söder om Sicilien. Linosa är ungefär 120 km väster om Gozo, Malta, 120 km söder öster om Pantelleria, 163 km söder om Sicilien och 165 km öster om udden Mahida i Tunisien. Den närmaste mark till Linosa är ön Lampedusa, som ligger 43 km söderut. Linosa (och de övriga Pelagiska öarna) besöks för sin vackra kustlinje och de exceptionella dykning möjligheter som kristallklart vatten. Ön är bara ca 5 kvm. Km i storlek, och därför tar inte lång tid att utforska, med en stor del av landskap beläget från stranden den domineras av slocknade vulkaner och de områden i vulkanisk sten. De viktigaste platser som är värda ett besök på Linosa är "Scoglio del Lampione", den "Cala puzzolan di Ponente" och "Punta Beppe Tuccio", där dykning är möjligt, den "Faraglioni" på östkusten och "Cala dei Fili" , med sin vita havssand.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.