COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rinella - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Eoliska öarna till Italien

Rederier som åker mellan Rinella och Neapel

    • 1 Sailing Weekly 13 hr 30 min
    • Get price

Färja från Rinella till Neapel

Rinella Neapel-rutten går mellan Eoliska öarna och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Siremar. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 13 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Rinella Neapel-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Rinella

Rinella är en liten by som ligger på den italienska ön Salina, eller Santa Marina Salina för att ge ön sitt fullständiga namn. Ön är en del av de Eoliska öarna och ligger cirka 140 km nordost om Palermo och cirka 70 km nordväst om Messina. Rinella är känt för sin svarta strand, sina grottor och dess torg som valts som en plats för filmen "Volcano". Byn är också var öns andra hamn ligger.

Salina är uppdelad mellan tre kommuner: Santa Marina på den östra kusten, Malfa i norr, och Leni i sydväst. Från Leni ner mot havet ligger byn Rinella. Ovanför byn Leni ligger Valdichiesa i mitten av ön. De andra mindre byarna är Capo Faro, Pollara och Lingua.

Färjetrafik från den lilla hamnen avgår till Palermo och Milazzo på ön Sicilien.