Milazzo till Ginostra färja

Milazzo Ginostra rutten ansluter Sicilien med Eoliska öarna och körs för tillfället av 2 rederier. Liberty Lines service kör upp till 6 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme 25 minuter när Siremar servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 6 tim 5 min.

Så det är kombinerat 44 överfarter som erbjuds vecka på Milazzo Ginostra rutten mellan Sicilien och Eoliska öarna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Milazzo - Ginostra färjerederier

  • Liberty Lines
    • 6 Avgångar per dag 1 timme 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 2 Avgångar per vecka 6 tim 5 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Milazzo Ginostra

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Milazzo Ginostra är en bil och 1 passagerare.

Milazzo guide

Milazzo är en stad belägen på den italienska ön Sicilien. Det är den tredje största staden i provinsen Messina och har en befolkning på över 32.000. Staden ligger vid foten av halvön som sticker ut i Tyrrenska havet och ligger cirka 40 km från Siciliens huvudstad. Stadens sevärdheter inkluderar slottet Milazzo som tros ha börjat byggas av araberna, byggts ut av normanderna och återställts och stärkts av Fredrik II. Slottet omges av murar som inkluderar runda torn och en gotisk portal med anor från 14:e århundradet. Andra attraktioner i staden inkluderar kyrkan Our Lady of Mount Carmel, barockkyrkan av det heliga korset, och stenkyrkan av St Anthony av Padua och fristaden St Francis av Paola.

Från hamnen i Milazzo avgår färjor till de Eoliska öarna och Neapel.