Tyvärr finns inte Neapel - Vulcano tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Neapel - Vulcano

Neapel - Vulcano rutten traffikerades av Alilauro, Medmar, Siremar & SNAV.

Neapel - Vulcano rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Italien och Aeolian Islands,Italy heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Genomsnittligt pris för Neapel Vulcano

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Vulcano-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Vulcano

Den lilla italienska ön Vulcano ligger i Tyrrenska havet och cirka 25 km utanför kusten av ön Sicilien. Det är den sydligaste av de åtta öarna som utgör den Eoliska ögruppen. Ön har flera vulkaniska centra, däribland en av fyra aktiva, icke undervattensvulkaner i Italien. Den senaste vulkaniska aktiviteten är Gran Cratere överst på Fossa konen, konen har vuxit i Lentia Caldera i mitten av ön, och har haft minst 9 stora utbrott under de senaste 6.000 åren. Vulcano har varit tyst sedan utbrottet av Fossa konen den 3 augusti 1888 till 1890, då det deponerades ca 5 meter av pyroklastiska material. Ön är också känd för sina varma källor som ligger en kort promenad från hamnen. För de modiga, har besökarna möjlighet att gå till kratern av en vulkan där du kan se rök som kommer ut ur marken!