COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Vulcano är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Eoliska öarna

Rederier som åker mellan Neapel och Vulcano

  • 7 Sailings Weekly 6 hr 10 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 16 hr 30 min
  • Get price

Färja från Neapel till Vulcano

Neapel Vulcano-linjen går mellan Italien och Eoliska öarna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. SNAV kör upp till 7 gånger vecka, Alilauro 6 gånger per vecka & Siremar kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 14 avgångar vecka på sträckan Neapel Vulcano mellan Italien och Eoliska öarna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Vulcano

Den lilla italienska ön Vulcano ligger i Tyrrenska havet och cirka 25 km utanför kusten av ön Sicilien. Det är den sydligaste av de åtta öarna som utgör den Eoliska ögruppen. Ön har flera vulkaniska centra, däribland en av fyra aktiva, icke undervattensvulkaner i Italien. Den senaste vulkaniska aktiviteten är Gran Cratere överst på Fossa konen, konen har vuxit i Lentia Caldera i mitten av ön, och har haft minst 9 stora utbrott under de senaste 6.000 åren. Vulcano har varit tyst sedan utbrottet av Fossa konen den 3 augusti 1888 till 1890, då det deponerades ca 5 meter av pyroklastiska material. Ön är också känd för sina varma källor som ligger en kort promenad från hamnen. För de modiga, har besökarna möjlighet att gå till kratern av en vulkan där du kan se rök som kommer ut ur marken!