Rinella till Ginostra färja

Rinella Ginostra rutten ansluter Eoliska öarna med Eoliska öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Liberty Lines Fast Ferries. Det finns överfarter upp till 7 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 55 minuter.

Rinella Ginostra seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Rinella - Ginostra färjerederier

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Avgångar per vecka 1 timme 55 min
    • Få pris

Rinella guide

Rinella är en liten by som ligger på den italienska ön Salina, eller Santa Marina Salina för att ge ön sitt fullständiga namn. Ön är en del av de Eoliska öarna och ligger cirka 140 km nordost om Palermo och cirka 70 km nordväst om Messina. Rinella är känt för sin svarta strand, sina grottor och dess torg som valts som en plats för filmen "Volcano". Byn är också var öns andra hamn ligger.

Salina är uppdelad mellan tre kommuner: Santa Marina på den östra kusten, Malfa i norr, och Leni i sydväst. Från Leni ner mot havet ligger byn Rinella. Ovanför byn Leni ligger Valdichiesa i mitten av ön. De andra mindre byarna är Capo Faro, Pollara och Lingua.

Färjetrafik från den lilla hamnen avgår till Palermo och Milazzo på ön Sicilien.