Porec
Trieste
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Porec till Trieste

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Porec och Trieste. Sträckan mellan Porec och Trieste trafikeras av Liberty Lines Fast Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Porec och Trieste.

Tidtabeller Porec till Trieste

Färjor mellan Porec och Trieste avgår vanligtvis från Porec, ca 09:55. Överfarten tar ungefär 1h 42m.

Färjepriser mellan Porec och Trieste

Priserna på en överfast från Porec till Trieste varierar oftast mellan 180kr och 704kr*. Genomsnittspriset är 428kr*. De billigaste priserna mellan Porec och Trieste är ca 138kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 428kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1712kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Trieste och Porec?

Det är ungefär 31.3 miles (50.4km) eller 27.2 sjömil mellan Porec och Trieste.

Kan jag resa med bil mellan Porec och Trieste?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Porec och Trieste.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Porec och Trieste?

Ja, fotpassagerare kan resa med Liberty Lines Fast Ferries mellan Porec och Trieste.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kroatien till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Porec - Trieste Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Liberty Lines Fast Ferries
Genomsnittligt pris 438 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 1h 41m
Snabbaste seglingstid 1h 10m
Första färjan 09:55
Sista färjan 19:30
Avstånd 27 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Porec till Trieste?

Färjeresan från Porec till Trieste tar ungefär 1h 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Porec - Trieste?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Porec och Trieste, dessa är
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Porec - Trieste?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Porec - Trieste, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Porec

Porec är en stad belägen på den västra kusten av Istrienhalvön i Kroatien. Staden kan spåra sin historia tillbaka nästan 2000 år och är centrerad kring en hamn som skyddas från havet av den lilla ön Saint Nicholas. Stadens främsta landmärke, vilket förklarades som världsarv av UNESCO år 1997, är den 6:e århundradet Eufrasiusbasilikan av antagandet av Mary, som underbart bevaras och är välkänd för sina vackra guld mosaiker. Basilikan är i själva verket en samling byggnader, bland annat en dopfunt och en biskopsgård. Några hus från den romanska perioden har bevarats och vackra venetianska gotiska palats kan ses i staden. Dieta Istrianas sal som ursprungligen var en gotisk franciskanerkyrka byggd på 1300-talet, byggdes om i barockstil på 1800-talet.

Porec är den mest populära semesterorten i Istrien och utses ofta till topp resort i Kroatien av Statens Turistbyrå. De viktigaste turistområdena är de två vikar söder om staden, som kallas Zelena och Plava Laguna. De är nästan som små städer, med flera hotell i varje, samt camping, en småbåtshamn och shopping och nöjen.

Från stadens hamn avgår färjor till Venedig i Italien.


Guide till Trieste

Den italienska staden Trieste ligger i ytterkanten nordöstra Italien och är inklämt av både närliggande Slovenien och även Adriatiska havet. Trieste är bland Italiens mest unika städer och runt Medelhavet, och mycket av sin forna storhet är fortfarande tydligt med sina imponerande byggnader med genomarbetade nyklassicistiska fasader. Tyvärr, är staden ofta förbisedd av besökare som väljer att besöka de mer etablerade italienska städer och deras högt utvecklade , såsom Venedig som är cirka 160 km västerut. Med sina många kulturella sevärdheter, kvalitet museer, ändlösa kaféer och antika romerska lämningar, är Trieste en perfekt bas för besökare som vill utforska denna kust och dess många pärlor, som Castello di Miramare. Många av de bästa turistattraktioner i Trieste återfinns i den medeltida kvartalet i Gamla stan, och även inom den nya stadsdelen, som annars är känd som Borgo Teresiano och är hem till Canal Grande. Den Basilica di San Silvestro är en turistattraktion svårt att missa, eftersom den står på toppen av Colle Capitolino backen. Anor 14: e århundradet, är Trieste katedralen lika imponerande och att finna ordförande över Piazza della Cattedrale.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.