Trieste
Porec
Färjor till Kroatien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Trieste till Porec

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Trieste och Porec. Sträckan mellan Trieste och Porec trafikeras av Liberty Lines Fast Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Trieste och Porec.

Tidtabeller Trieste till Porec

Färjor mellan Trieste och Porec avgår vanligtvis från Trieste, ca 08:30. Överfarten tar ungefär 1h 37m.

Färjepriser mellan Trieste och Porec

Priserna på en överfast från Trieste till Porec varierar oftast mellan 249kr och 773kr*. Genomsnittspriset är 525kr*. De billigaste priserna mellan Trieste och Porec är ca 138kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 525kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1670kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Porec och Trieste?

Det är ungefär 31.3 miles (50.4km) eller 27.2 sjömil mellan Trieste och Porec.

Kan jag resa med bil mellan Trieste och Porec?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Trieste och Porec.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Trieste och Porec?

Ja, fotpassagerare kan resa med Liberty Lines Fast Ferries mellan Trieste och Porec.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Kroatien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Trieste - Porec Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Kroatien
Antal operatörer 1
Operatörer Liberty Lines Fast Ferries
Genomsnittligt pris 548 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 1h 36m
Snabbaste seglingstid 1h 10m
Första färjan 08:30
Sista färjan 17:30
Avstånd 27 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Trieste till Porec?

Färjeresan från Trieste till Porec tar ungefär 1h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Trieste - Porec?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Trieste och Porec, dessa är
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Trieste - Porec?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Trieste - Porec, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Trieste

Staden Trieste ligger i nordöstra Italien och ligger mot slutet av en smal landremsa mellan Adriatiska havet och Slovenien, strax sydost om Trieste. Stadens historia har varit starkt påverkad av dess läge vid Gulf de Trieste, med en kombination av latinska, slaviska och tyska kulturer. Staden har ett antal teatrar och har ett blomstrande kulturliv för besökare att njuta av. Teatrarna i staden inkluderar Opera Teatro Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, den slovenska teatern i Trieste, Teatro La Contrada och Teatro Miela. En populär attraktion i staden är Castello Miramare som byggdes mellan 1856 och 1860 och ligger vid vattnet ca 8 km från staden. Slottets trädgårdar är öppna för allmänheten och innehåller en mängd olika träd och två dammar, varav en är känd för sina svanar och den andra för sina lotusblommor. Det finns också ett annex och ett litet kapell där ett kors som gjorts av resterna av "Novara" hålls.

Hamnen har tillräckliga faciliteter och offentliga toaletter för passagerarna. Stazione Marittima passagerarterminal har en avgångslounge, kafé, toaletter, en närbutik och allmänna telefoner. Färjetrafik från hamnen avgår till Pula i Kroatien och Igoumenitsa i Grekland.


Guide till Porec

Den kroatiska staden Porec är den mest populära semesterorten i Istrien och ofta namnges topp resort i Kroatien av Statens Turistbyrå De viktigaste turistområdena är två vikar söder om staden som kallas Zelena (Grön) och Plava (Blå) Laguna (lagunen). De är nästan som små städer med flera hotell i varje, samt camping en småbåtshamn och shopping och nöjen. Med tanke på stadens långa historia ett besök i gamla stan är ett måste på grund av sina många historiska platser särskilt 600: e århundradet Eufrasiusbasilikan som underbart bevaras och är välkänd för sina vackra guld mosaiker. Basilikan är i själva verket en samling av olika byggnader, bland annat en bapistry och Biskopsgården. Basilikan förklarades ett världsarv av UNESCO år 1997.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Venedig i Italien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.