Vibo Valentia till Salina färja

Vibo Valentia Salina rutten ansluter Italien med Eoliska öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Liberty Lines Fast Ferries. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 2 timmar 40 minuter.

Vibo Valentia Salina seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Vibo Valentia - Salina färjerederier

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Avgångar per vecka 2 tim 40 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Vibo Valentia Salina

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Salina guide

Beläget i de Eoliska öarna i Italien, ligger de underbara öarna Salina där naturälskare kan njuta av hisnande landskap som består av vulkaniska bergarter och gröna sluttningar planterade med olivträd och kapris. Salina har mindre med turister än Lipari och är den vildaste, grönaste och mest fertila ön i Eoliska skärgård. Salina är känt för sina pittoreska byar där tiden verkar stå stilla. I Rinella, till exempel, det typiska sättet lokalbefolkningen dekorera sina hus fångar alltid besökarnas uppmärksamhet. Byn har en romantisk liten hamn varifrån du kan njuta av vackra solnedgångar. Flytta mot östra delen av ön besökare kommer att hitta Pollara. Ta den slingrande trappa att gå ner till havet och utforska den berömda kusten där italienska regissören Massimo Troisi sköt filmen Il Postino: The Postman. Kännetecknas av stenar, är detta den vackraste stranden i Salina. Här kan du njuta av den vackra, blå havet och bada i kristallklart vatten. Med grunda vatten fulla av svampar, muränor och Groupers, är platsen en stor dykning webbplats och erbjuder fantastiska undervattensfototillfällen.

Ön kan nås med bärplansbåt och SNAV färja från Messina på ön Sicilien.