Panarea till Vibo Valentia färja

Panarea Vibo Valentia rutten ansluter Eoliska öarna med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Liberty Lines Fast Ferries. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 2 timmar 10 minuter.

Panarea Vibo Valentia seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Panarea - Vibo Valentia färjerederier

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Avgångar per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Panarea Vibo Valentia

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Panarea guide

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna som är en vulkanisk kedja av öar som ligger norr om Sicilien, Italien. Den lilla ön har omkring 300 permanenta invånare även om antalet ökar markant under sommaren för att tillgodose för turistnäringen. Ön har ett rykte om att få många kända besökare. Besökare på ön kan njuta av de varma källorna nära byn Punta di Peppre e Maria tillsammans med dykning i öns kristallklara vatten. Bland stränderna i Panarea finns Cala Junco, på den sydligaste delen av ön och är tillgängligt via sjö- och landvägen längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön som nås landvägen. De andra stränderna på ön kan endast nås med båt, och inkluderar Lisca Bianca, Basiluzzo och Spinazzola.

Den lilla hamnen har färjor som avgår till Napoli och Milazzo.