Mali Losinj
Trieste
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Mali Losinj till Trieste

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Mali Losinj och Trieste. Sträckan mellan Mali Losinj och Trieste trafikeras av Liberty Lines Fast Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Mali Losinj och Trieste.

Tidtabeller Mali Losinj till Trieste

Färjor mellan Mali Losinj och Trieste avgår vanligtvis från Mali Losinj, ca 16:00. Överfarten tar ungefär 4h 5m.

Färjepriser mellan Mali Losinj och Trieste

Priserna på en överfast från Mali Losinj till Trieste varierar oftast mellan 263kr och 1298kr*. Genomsnittspriset är 884kr*. De billigaste priserna mellan Mali Losinj och Trieste är ca 276kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 884kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4223kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Trieste och Mali Losinj?

Det är ungefär 89.1 miles (143.4km) eller 77.4 sjömil mellan Mali Losinj och Trieste.

Kan jag resa med bil mellan Mali Losinj och Trieste?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Mali Losinj och Trieste.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Mali Losinj och Trieste?

Ja, fotpassagerare kan resa med Liberty Lines Fast Ferries mellan Mali Losinj och Trieste.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kroatien till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Mali Losinj - Trieste Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Liberty Lines Fast Ferries
Genomsnittligt pris 887 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 4h 5m
Första färjan 16:00
Avstånd 77 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Mali Losinj till Trieste?

Färjeresan från Mali Losinj till Trieste tar ungefär 4h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Mali Losinj - Trieste?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Mali Losinj och Trieste, dessa är
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Mali Losinj - Trieste?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Mali Losinj - Trieste, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Mali Losinj

Mali Losinj är en stad och hamn i Primorje-Gorski Kotar län på ön Losinj i västra Kroatien. Staden och omgivningarna är populära bland turister på grund av dess varma klimat, nya hotell och resorts och välskötta stränder. Staden ligger vid foten av en skyddad V-formad hamn på den sydöstra kusten av ön Lošinj, med en sträng av 1900-tals sjökapteners hus som kantar havet i den vackra gamla stan. Även med sommarens turisttumult, behåller denna urgamla stadsel fortfarande sin charm och atmosfär. Alla resort hotell ligger utanför stan, och leder upp från hamnen till Suncana Uvala i söder och Cikat i sydväst. Området började blomstra i slutet 1900-talet, när den rika Wien och Budapest eliten började bygga villor och lyxiga hotell runt Cikat. Några av dessa stora bostäder finns kvar, men de flesta av dagens hotell är moderna och omgivna av tallskog och vackra stränder.

Från stadens hamn avgår färjor till andra destinationer i Kroatien och till Italien, inklusive Venedig.


Guide till Trieste

Den italienska staden Trieste ligger i ytterkanten nordöstra Italien och är inklämt av både närliggande Slovenien och även Adriatiska havet. Trieste är bland Italiens mest unika städer och runt Medelhavet, och mycket av sin forna storhet är fortfarande tydligt med sina imponerande byggnader med genomarbetade nyklassicistiska fasader. Tyvärr, är staden ofta förbisedd av besökare som väljer att besöka de mer etablerade italienska städer och deras högt utvecklade , såsom Venedig som är cirka 160 km västerut. Med sina många kulturella sevärdheter, kvalitet museer, ändlösa kaféer och antika romerska lämningar, är Trieste en perfekt bas för besökare som vill utforska denna kust och dess många pärlor, som Castello di Miramare. Många av de bästa turistattraktioner i Trieste återfinns i den medeltida kvartalet i Gamla stan, och även inom den nya stadsdelen, som annars är känd som Borgo Teresiano och är hem till Canal Grande. Den Basilica di San Silvestro är en turistattraktion svårt att missa, eftersom den står på toppen av Colle Capitolino backen. Anor 14: e århundradet, är Trieste katedralen lika imponerande och att finna ordförande över Piazza della Cattedrale.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.