Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Piran hamn

 • Piran hamn med bil

  Piran hamn ligger bara 3.8 km från Portoroz centrum och ligger ca 100 m från Tartini Square i Piran centrum. När ni är bredvid Tartini Square, kör vidare till Kidricevo nabrezje längs Piran Marina.

 • Piran hamn med tåg

  Det finns ingen järnvägsstation i Piran. Den närmaste järnvägsstationen är i Koper. Det finns tågtrafik mellan Venedig och Koper, men begränsad kollektivtrafik mellan Koper och Piran.

 • Piran hamnadress

  Tartinijev Trg 2 6330 Piran, Slovenien

 • Piran övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Piran färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Piran övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Piran färjetjänster

Guide till Piran

Guide till Piran

Piran är en stad och en kommun i sydvästra Slovenien vid Adriatiska kusten längs Piran-bukten. Den gamla hamnstaden Piran ligger vid slutet av Piran halvön, som gradvis smalnar mellan vikarna Strunjan och Piran. Halvön når Cape Madona, som slutar med Šavrini kullar. Innebörden av namnet Piran: äldre forskare stöder antagandet att ursprunget kan härledas från den keltiska ordet bior-dun ochska innebära en bosättning på kullen, medan yngre generationen förespråkar förklaring av det grekiska ordet pyr/eld, som den ursprungliga bosättningen främst användes som fyr för fartyg som seglar till närliggande grekiska kolonin Aegida på platsen för dagens stad Koper. Staden har bevarat den medeltida layout med smala gator och kompakta hus, som stiger i steg från kustnära låglandet i bergen och ger hela området ett typiskt medelhavsklimat utseende.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.