Vibo Valentia till Milazzo färja

Vibo Valentia Milazzo rutten ansluter Italien med Sicilien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Liberty Lines Fast Ferries. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 4 timmar 35 minuter.

Vibo Valentia Milazzo seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Vibo Valentia - Milazzo färjerederier

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Avgångar per vecka 4 tim 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Vibo Valentia Milazzo

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Milazzo guide

Milazzo är en ganska stor stad på nordöstra kusten av Sicilien, väster om Messina och mest kända och mest besökta för sin strand och historiska byn. I Gamla Stan finns det befästa citadellet och medeltida kvartalet Milazzo och innehåller många religiösa byggnader. När du besöker Gamla stan Shrine of St Francesco di Paola är värt ett besök. Helgedomen har anor från 18: e talet och byggdes på platsen för en tidigare existerande kyrka med anor från 15-talet. Fasaden kännetecknas av en krökt trappa med fönster och ett galleri ovanför dörröppningen. Inne i kapellet i Jesus och Maria det finns ett altare dekorerad med snidade och förgyllt trä i vars centrum är den "Madonna och barn" av Domenico Gagini 1420-1492.

Den lägre staden är den senaste delen av Milazzo och byggdes på 1800-talet. I mitten av nedre Milazzo kretsar kring Piazza Caio Duilio som flankeras i väster av Palazzo Marchese Proto och i öster av fasaden på "Chiesa del Carmine".