Vibo Valentia till Panarea färja

Vibo Valentia Panarea rutten ansluter Italien med Eoliska öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Liberty Lines Fast Ferries. Det finns överfarter upp till 2 gånger vecka med en resetid från ca 2 timmar.

Vibo Valentia Panarea seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Vibo Valentia - Panarea färjerederier

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Vibo Valentia Panarea

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Panarea guide

Den italienska ön Panarea är den näst minsta av de Eoliska öarna, en grupp av vulkaniska öar som är belägna utanför den nordöstra kusten av ön Sicilien. Det är nu ett populärt turistmål på grund av dess stränder och landskap, och är väl utrustade med faciliteter för en sådan liten ö. stranden för ön är på San Pietro på östkusten, och är en by med alla tjänster besökarna kan förvänta. Det finns också en liten hamn för fartyg, bärplansbåtar, fiskebåtar och fritidsbåtar. Bland stränderna i Panarea är Cala Junco, i södra delen av ön och är tillgängligt både till sjöss och till lands längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön nås landvägen.

Den lilla hamnen rymmer färjor som avgår till Napoli och Milazzo.