Färja från Palermo till Neapel

Palermo Neapel-rutten går mellan Sicilien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grandi Navi Veloci trafikerar den här sträckan upp till 10 gånger per vecka med en restid på runt 11 timmar när Tirrenia servicen kör upp till 8 gånger per vecka med en resetid från 9 tim 15 min.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Palermo Neapel-rutten mellan Sicilien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Palermo och Neapel

 • Grandi Navi Veloci
  • 10 avgångar per vecka 11 tim
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 8 avgångar per vecka 9 tim 15 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Palermo Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Palermo Neapel-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Palermo till Neapel

 • "Ingen bra upplevelse"

  Det var svårt att hitta terminalen till färjan. Vi kunde inte gå på färjan för en en timme innan avgång. Vi hade en hytt som var liten och det fanns inga handdukar eller någon tv. Madrassen var inte bekväm. Maten och drycken ombord var väldigt dyr också. De tog inte kort heller. I loungen fanns det hela tiden någon från personalen som sa till folk vad de skulle göra och inte göra.

  'Anonym' reste Palermo Neapel med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "10 hrs enkelt"

  Färjan från Neapel till Palermo var bra. Vi gillade det så mycket ett vi valde att åka samma väg hem igen, vilket inte var planen. Det var absolut värt att lägg till lite extra för att ha en säng. På vägen dit hade vi en hytt med fönster vilket inte kanske var så värt i med att vi såg inte så mycket och man kunde heller inte öppna den. På vägen hem hade vi utan fönster så där sprade vi in mer pengar.

  'Genevieve' reste Palermo Neapel med Tirrenia på Florio

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Palermo till Neapel"

  'Adam' reste Palermo Neapel med Grandi Navi Veloci på GNV Azzurra

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Palermo till Naples över natten"

  Bokas från Australien, en gång problem med med kreditkort sorterades bekräftelse kom snabbt. Färjan försett oss med ett medel för att resa från Palermo till Neapel över natten, var sänglinne etc ren. Stolar i fritidsområden skulle kunna göra med att rengöras. Sammantaget en ok upplevelse.

  'Lorraine' reste Palermo Neapel med Grandi Navi Veloci på GNV Azzurra

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Palermo

Palermo är en italiensk stad på Sicilien, som har ett internationellt rykte för sin historia, kultur, gastronomi och arkitektur. Staden, som kan spåra sitt ursprung tillbaka mer än 2700 år, ligger på nordvästra Sicilien, vid Gulf of Palermo i Tyrrenska havet. Palermo är Siciliens kultur, ekonomi och turistnav, och turister dras till staden för att uppleva dess kultur och njuta av dess utmärkta medelhavsväder. Den ofta bleknade storheten i många av Palermos underbara palats och kyrkor i centrum ger vika för populära områden vars livsstil inte helt tillhör 2000-talet. Detta gäller särskilt marknaden, vars arabiska ursprung fortfarande är tydliga i dag tack vare bullret, dofterna, färgerna, de smala labyrintiska gatorna, det fantastiska utbudet av mat och andra varor på display och den allmänna "souk" atmosfären.

Från stadens hamn avgår färjor till många destinationer, inklusive Genoa (21 timmars restid), Civitavecchia (14 timmars restid), Neapel (10 timmar och 30 minuter) och Tunisien (10 timmars restid). Fotpassagerare måste checka in 1 timme före avgång och fordon 2 timmar före avgång. Samtliga avgångar till Tunisien bör checka i 4 timmar före avgång.