COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palermo - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sicilien till Italien

Rederier som åker mellan Palermo och Neapel

  • 5 Sailings Weekly 9 hr 15 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Palermo till Neapel

 • "Palermo till Neapel"

  'GNV Azzurra' travelled on GNV Azzurra

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Palermo till Naples "

  Vi har verkligen haft vår övernattning resa! Fartyget var i huvudsak en jätte kryssningsfartyg snarare än en färja. Medan anläggningarna såg lite gammal, var kabinen stor och mycket bekväma sängar. Min enda varningar till andra potentiella åkare skulle vara att maten är dyr ombord och de meddelanden om ankomst start klockan 5:30 am! Det finns heller inga tecken på de hamnar antingen Palermo eller Neapel om var att gå eller vad man ska göra.

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Lӓs mer Läs mindre
 • "10 hrs enkelt"

  Färjan från Neapel till Palermo var bra. Vi gillade det så mycket ett vi valde att åka samma väg hem igen, vilket inte var planen. Det var absolut värt att lägg till lite extra för att ha en säng. På vägen dit hade vi en hytt med fönster vilket inte kanske var så värt i med att vi såg inte så mycket och man kunde heller inte öppna den. På vägen hem hade vi utan fönster så där sprade vi in mer pengar.

  'Florio' travelled on Florio

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Palermo till Neapel

Palermo Neapel-linjen går mellan Sicilien och Italien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Tirrenia kör upp till 5 gånger vecka, Grandi Navi Veloci 8 gånger per vecka & Grimaldi Lines kör upp till 3 gånger vecka.

Det är totalt 16 avgångar vecka på sträckan Palermo Neapel mellan Sicilien och Italien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Palermo

Palermo är en italiensk stad på Sicilien, som har ett internationellt rykte för sin historia, kultur, gastronomi och arkitektur. Staden, som kan spåra sitt ursprung tillbaka mer än 2700 år, ligger på nordvästra Sicilien, vid Gulf of Palermo i Tyrrenska havet. Palermo är Siciliens kultur, ekonomi och turistnav, och turister dras till staden för att uppleva dess kultur och njuta av dess utmärkta medelhavsväder. Den ofta bleknade storheten i många av Palermos underbara palats och kyrkor i centrum ger vika för populära områden vars livsstil inte helt tillhör 2000-talet. Detta gäller särskilt marknaden, vars arabiska ursprung fortfarande är tydliga i dag tack vare bullret, dofterna, färgerna, de smala labyrintiska gatorna, det fantastiska utbudet av mat och andra varor på display och den allmänna "souk" atmosfären.

Från stadens hamn avgår färjor till många destinationer, inklusive Genoa (21 timmars restid), Civitavecchia (14 timmars restid), Neapel (10 timmar och 30 minuter) och Tunisien (10 timmars restid). Fotpassagerare måste checka in 1 timme före avgång och fordon 2 timmar före avgång. Samtliga avgångar till Tunisien bör checka i 4 timmar före avgång.