Palermo
Livorno
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Palermo till Livorno

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Palermo och Livorno. Sträckan mellan Palermo och Livorno trafikeras av Grimaldi Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Palermo och Livorno.

Tidtabeller Palermo till Livorno

Färjor mellan Palermo och Livorno avgår vanligtvis från Palermo, ca 18:30. Överfarten tar ungefär 19h 50m.

Färjepriser mellan Palermo och Livorno

Priserna på en överfast från Palermo till Livorno varierar oftast mellan 1298kr och 6997kr*. Genomsnittspriset är 4099kr*. De billigaste priserna mellan Palermo och Livorno är ca 401kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1905kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4527kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Livorno och Palermo?

Det är ungefär 423.5 miles (681.5km) eller 368.0 sjömil mellan Palermo och Livorno.

Kan jag resa med bil mellan Palermo och Livorno?

Ja, med Grimaldi Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Palermo och Livorno. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Palermo och Livorno.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Palermo och Livorno?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grimaldi Lines mellan Palermo och Livorno.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Palermo - Livorno Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Grimaldi Lines
Genomsnittligt pris 4106 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 19h 50m
Snabbaste seglingstid 19h 30m
Första färjan 18:30
Sista färjan 19:30
Avstånd 368 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Palermo till Livorno?

  Färjeresan från Palermo till Livorno tar ungefär 20h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Palermo till Livorno?

  Priserna för färjan mellan Palermo - Livorno varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 138 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Palermo - Livorno?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Palermo och Livorno, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Palermo - Livorno?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Palermo - Livorno, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Palermo - Livorno?

  Ja, mellan Palermo - Livorno kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Palermo - Livorno?

  Ja, du kan resa med bil mellan Palermo - Livorno med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Palermo - Livorno?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
 • Vad är avståndet från Palermo till Livorno?

  Det är uppskattningsvis 367 sjömil mellan Palermo och Livorno.

Guide till Palermo

Palermo är en italiensk stad på Sicilien, som har ett internationellt rykte för sin historia, kultur, gastronomi och arkitektur. Staden, som kan spåra sitt ursprung tillbaka mer än 2700 år, ligger på nordvästra Sicilien, vid Gulf of Palermo i Tyrrenska havet. Palermo är Siciliens kultur, ekonomi och turistnav, och turister dras till staden för att uppleva dess kultur och njuta av dess utmärkta medelhavsväder. Den ofta bleknade storheten i många av Palermos underbara palats och kyrkor i centrum ger vika för populära områden vars livsstil inte helt tillhör 2000-talet. Detta gäller särskilt marknaden, vars arabiska ursprung fortfarande är tydliga i dag tack vare bullret, dofterna, färgerna, de smala labyrintiska gatorna, det fantastiska utbudet av mat och andra varor på display och den allmänna "souk" atmosfären.

Från stadens hamn avgår färjor till många destinationer, inklusive Genoa (21 timmars restid), Civitavecchia (14 timmars restid), Neapel (10 timmar och 30 minuter) och Tunisien (10 timmars restid). Fotpassagerare måste checka in 1 timme före avgång och fordon 2 timmar före avgång. Samtliga avgångar till Tunisien bör checka i 4 timmar före avgång.


Guide till Livorno

Den italienska staden Livorno är en viktig hamnstad på västkusten av Italien. Många kryssningsfartyg besöker Livorno eftersom det är den maritima inkörsporten till regionen Toscana. Staden är också en viktig färjeterminalen. Många turister besöker Livorno på väg till Toscana främsta turistmålen i Florens, Pisa, Lucca och Siena. Livorno utformades som en "Ideal stad" under den italienska renässansen, då den styrdes av storhertigen av familjen Medici. Stora kompletteringar utformades av arkitekten Bernardo Buontalenti i slutet av 1600-talet. Medici hamnen förbisågs och försvaras av torn och fästningar som leder till centrum. Liksom många italienska städer, har Livorno en gång omgivet av stadsmuren som byggdes för att skydda sina medborgare mot inkräktare. Många av dessa gamla murarna är fortfarande intakt idag och är väl värda ett besök.

Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och duschmöjligheter för resenärer. Det har också barer, restauranger, informationspassagerar service kiosker, konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Palermo till Livorno Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 02/10/2023 och 2023-10-08


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Grimaldi Lines 18:30 14:00 19 timmar 30 minuter Ons, Fre
Grimaldi Lines 19:30 16:00 20 timmar 30 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.