Caronte & Tourist
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist sköter regelbundna färjeresor mellan det italienska fastlandet och Sicilien, mellan hamnarna i Salerno och Messina.

Rederiet har bedrivit privat färjetrafik sen 1965 och lade till Salerno-Messina-rutten 2001 för att uppfylla de nya körtidskraven för lastbilschaufförer. Rutten trafikeras av två skepp som heter Cartour Beta och Cartour Gamma, de har en marschfart på 25 knop och rymmer 800 bilar, 150 lastbilar och 1000 passagerare. Ombord finns lekutrymmen för barn, butiker, en restaurang och moderna hytter - perfekt för en niotimmarsresa.

Caronte & Tourist lägger stor vikt vid punktlighet och effektivitet för att göra kundupplevelsen så bra som möjligt.

Messinasundet är en av de vackraste platserna i världen och utsikten över den sicilianska och kalabriska kusten, som nästan vidrör varandra, bör man inte missa.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Caronte & Tourists tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.