Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Salerno hamn

 • Salerno hamn med bil

  Från Neapel ta A3 och sväng av vid 'Vietri sul Mare' och följ anvisningarna 'porto turistico'. Söderifrån ta A3 Reggio Calabria - Salerno, sväng av vid Salerno och sedan följ 'porto Turistico'.

 • Salerno hamn med tåg

  Järnvägsstationen i Salerno är kallad Piazza Vittorio Veneto och har goda förbindelser med alla städer på italienska fastlandet. Järnvägstationen ligger bara 2 km från hamnen.

 • Salerno hamnadress

  Piazza della Concordia, 84010 Maiori, Salerno (Campania), Italien

 • Salerno övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Salerno färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Salerno övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Salerno färjetjänster

Guide till Salerno

Guide till Salerno

Salerno är en stad och en provins huvudstad i Kampanien, sydvästra Italien, som ligger på golfen med samma namn på Tyrrenska havet. Salerno historia går från dess etablering som en romersk stad ungefär år 194 f.Kr. efter krigen med Hannibal den store. Staden har en naturlig hamn som har underlättat handeln från antiken till nutid, och som användes av de allierade styrkorna som en landningsplats under det italienska kompanierna under andra världskriget. Bakom staden finns en hög klippa krönt med en fornborg, slottet Arechi, som betingar en utsikt över staden och bukten. Liksom andra städer i södra Italien, har Salerno spolats över av efterföljande dynastier och imperier, som alla har påverkat utvecklingen av staden, fysiskt och kulturellt.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.