Positano Jet
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Positano Jet

Positano Jet kör höghastighetsfärjor på den vackra 55 kilometer långa sträckan längs Amalfikusten. Färjan går mellan april och oktober från Amalfi till Positano och vidare till Capri på bara 30 minuter. Under högsäsongen finns det ett antal dagliga avgångar som gör att du kan njuta av den fantastiska havsutsikten och klipporna längs kusten under din resa.

Fartyget har ett stort övre däck som rymmer upp till 196 personer och är perfekt för att titta på utsikten samtidigt som du kan njuta av det underbara italienska klimatet. Kabinen på undre däck är helt luftkonditionerad, där kan du svalka dig om du behöver komma undan solskenet en stund.

Färjorna är en del av Lucibello-flottan som är ett båtuthyrnings-och charterbolag och har länge varit en etablerad institution på Amalfikusten.

Directferries.se jämnför Positano Jet tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Positano Jet

  • "Semester"

    Jättebra färja från Positano till Capri . Trevlig personal 👌🏼

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.