COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alilauro

Alilauro är ett mångårigt italienskt färjeföretag baserat i Neapelbukten som bedriver färjetrafik mellan Sorrentohalvön, Neapel, Sorrento, de Eoliska öarna och de vackra öarna Capri och Ischia i Tyrrenska havet.

År 1944 seglade Agostino Lauro från Ischia till Capri med fartyget "Freccia del Golfo", och etablerade sedan en turistled mellan de två fantastiska öarna. Tjugotvå år senare utökade han sin flotta genom att köpa tre små bärplansbåtar och idag har Alilauro över trettio färjor.

Nu drivs företaget av Agostino son, Salvatore, och Alilauro har sedan dess blivit ett holdingbolag med över femhundra anställda, som transporterar över tre miljoner passagerare varje år.

Deras flotta består av stora katamaraner, enskrovsbåtar och moderna bärplansbåtar, som är för endast fotpassagerare. Gratis Wi-Fi finns ombord "Celestina Lauro". Varje färja har rymliga sittplatser så att du kan segla i både komfort och elegans under hela resan genom en av Italiens mest pittoreska områden.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Alilauro priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Alilauro tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Alilauro

Omdömen om Alilauro

  • "Semester på ischia"

    Vi landade på flygplatsen i Neapel. Det är en bra ide att ha gott om tid mellan flyget och båtresan. Bussen till hamnen tar lång tid för det är väldigt mycket trafik. Båten till ischia ligger en bit från ändhållplatsen där bussen stannar. Det är inte svårt att hitta. Man får fråga sig fram, trevliga människor som är hjälpsamma. Färjan till ischia var punktlig. Ren och fin. Turen över havet var underbar, fint väder och härlig utsikt. Båten tillbaka till Neapel var också punktlig. Vi fick fråga oss fram var båten skulle lägga till. Serviceinriktad personal. Sval och skön tur tillbaka till Neapel hamn. Sammanfattningsvis. Väldig bra resa. Ha god tid på er så ni hittar rätt båt.

    Lӓs mer Läs mindre