Alilauro
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Alilauro

Alilauro är ett ledande sjöfartsföretag inom området för snabba förbindelser. Företagets långa maritima historia började 1944 med grundaren Agostino Lauros intuition, som skapade den första idealiska bron mellan Nàpolsbukten och kontinenten.

Huvudkontoret ligger i Nàpols, i det ultramoderna centrumet Volaviamare, och med hundratals anställda finns ett brett utbud av destinationer över hela Italien: från öarna i Nàpolsbukten till Sorrentohalvön, från Amalfikusten till Sorrentohalvön. Arxipèlag Eòlic - med en flotta på 46 fartyg, nyligen moderniserade och med minskad miljöpåverkan, går företaget mot en alltmer hållbar framtid.

Alilauros universum kännetecknas också av verkliga framsteg inom skeppsbyggandet som kan garantera effektivitet och ändamålsenlighet vid ordinarie och extraordinärt underhåll av enheterna. Alilauro ser med stolthet tillbaka på de sju år som familjeföretaget har funnits, som har fötts ur grundarens värderingar och som har förts vidare till den tredje generationen av familjen Lauro, men som har kunnat förutse framtiden för sjöfartsförbindelserna.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Alilauro priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Alilauro tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Alilauro

  • "Semester på ischia"

    Vi landade på flygplatsen i Neapel. Det är en bra ide att ha gott om tid mellan flyget och båtresan. Bussen till hamnen tar lång tid för det är väldigt mycket trafik. Båten till ischia ligger en bit från ändhållplatsen där bussen stannar. Det är inte svårt att hitta. Man får fråga sig fram, trevliga människor som är hjälpsamma. Färjan till ischia var punktlig. Ren och fin. Turen över havet var underbar, fint väder och härlig utsikt. Båten tillbaka till Neapel var också punktlig. Vi fick fråga oss fram var båten skulle lägga till. Serviceinriktad personal. Sval och skön tur tillbaka till Neapel hamn. Sammanfattningsvis. Väldig bra resa. Ha god tid på er så ni hittar rätt båt.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.