Alilauro

Alilauro är ett mångårigt italienskt färjeföretag baserat i Neapelbukten som bedriver färjetrafik mellan Sorrentohalvön, Neapel, Sorrento, de Eoliska öarna och de vackra öarna Capri och Ischia i Tyrrenska havet.

År 1944 seglade Agostino Lauro från Ischia till Capri med fartyget "Freccia del Golfo", och etablerade sedan en turistled mellan de två fantastiska öarna. Tjugotvå år senare utökade han sin flotta genom att köpa tre små bärplansbåtar och idag har Alilauro över trettio färjor.

Nu drivs företaget av Agostino son, Salvatore, och Alilauro har sedan dess blivit ett holdingbolag med över femhundra anställda, som transporterar över tre miljoner passagerare varje år.

Deras flotta består av stora katamaraner, enskrovsbåtar och moderna bärplansbåtar, som är för endast fotpassagerare. Gratis Wi-Fi finns ombord "Celestina Lauro". Varje färja har rymliga sittplatser så att du kan segla i både komfort och elegans under hela resan genom en av Italiens mest pittoreska områden.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Alilauro priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Alilauro tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Alilauro