Alilauro

Alilauro är ett ledande sjöfartsföretag inom området för snabba förbindelser. Företagets långa maritima historia började 1944 med grundaren Agostino Lauros intuition, som skapade den första idealiska bron mellan Nàpolsbukten och kontinenten.

Huvudkontoret ligger i Nàpols, i det ultramoderna centrumet Volaviamare, och med hundratals anställda finns ett brett utbud av destinationer över hela Italien: från öarna i Nàpolsbukten till Sorrentohalvön, från Amalfikusten till Sorrentohalvön. Arxipèlag Eòlic - med en flotta på 46 fartyg, nyligen moderniserade och med minskad miljöpåverkan, går företaget mot en alltmer hållbar framtid.

Alilauros universum kännetecknas också av verkliga framsteg inom skeppsbyggandet som kan garantera effektivitet och ändamålsenlighet vid ordinarie och extraordinärt underhåll av enheterna. Alilauro ser med stolthet tillbaka på de sju år som familjeföretaget har funnits, som har fötts ur grundarens värderingar och som har förts vidare till den tredje generationen av familjen Lauro, men som har kunnat förutse framtiden för sjöfartsförbindelserna.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Alilauro priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Alilauro tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Alilauro