Neapel till Ischia färja

Neapel Ischia rutten ansluter Italien med Neapelbukten och körs för tillfället av 2 rederier. Medmar service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme 30 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per dag med en resetid från 1 timme 30 min.

Så det är kombinerat 63 överfarter som erbjuds vecka på Neapel Ischia rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Neapel - Ischia färjerederier

  • Medmar
    • 14 Avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Avgångar per dag 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Ischia

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Neapel Ischia är en bil och 2 passagerare.

Ischia guide

Ischia är den största av de tre öar som ligger utanför Neapel och mer än står sig med skönheten av ön stiger från det azurblå vattnet i Tyrrenska havet. De andra öarna i Phlegrean öarna, är Procida och Capri. Ischia verkar en miljon mil bort från det liv och rörelse och laddade Neapels gator, men i verkligheten är det bara en kort färjeresa bort, och har nöjen för den mest orädda eller blyga av resenärer. Ön har ca 40 km kust som erbjuder besökarna goda möjligheter till soldränkta avkoppling. På inre land finns bergig terräng för dem som gillar klättring. Den fredliga nöjet att de bördiga rullande vulkaniska kullar erbjuder mindre energiska barnvagnar chansen att få en panoramautsikt över ön utan att köra andfådd. För de mer urbana sinnade besökare finns det eleganta, bilfri staden Sant'Angelo med sina karakteristiska butiker, lokal keramik och handgjorda varor.

Från hamnen i Ischia färjorna avgår till Neapel, Pozzuoli och Procida.