COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Ischia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Neapel och Ischia

  • 24 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 33 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour 5 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Neapel till Ischia

 • "Semester på ischia"

  Vi landade på flygplatsen i Neapel. Det är en bra ide att ha gott om tid mellan flyget och båtresan. Bussen till hamnen tar lång tid för det är väldigt mycket trafik. Båten till ischia ligger en bit från ändhållplatsen där bussen stannar. Det är inte svårt att hitta. Man får fråga sig fram, trevliga människor som är hjälpsamma. Färjan till ischia var punktlig. Ren och fin. Turen över havet var underbar, fint väder och härlig utsikt. Båten tillbaka till Neapel var också punktlig. Vi fick fråga oss fram var båten skulle lägga till. Serviceinriktad personal. Sval och skön tur tillbaka till Neapel hamn. Sammanfattningsvis. Väldig bra resa. Ha god tid på er så ni hittar rätt båt.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Neapel till Ischia

Neapel Ischia-linjen går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Medmar kör upp till 24 gånger vecka, Alilauro 33 gånger per vecka, Caremar 7 gånger per dag & Caremar (Hydrofoil) kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 21 avgångar dag på sträckan Neapel Ischia mellan Italien och Neapelbukten ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ischia

Ischia är den största av de tre öar som ligger utanför Neapel och mer än står sig med skönheten av ön stiger från det azurblå vattnet i Tyrrenska havet. De andra öarna i Phlegrean öarna, är Procida och Capri. Ischia verkar en miljon mil bort från det liv och rörelse och laddade Neapels gator, men i verkligheten är det bara en kort färjeresa bort, och har nöjen för den mest orädda eller blyga av resenärer. Ön har ca 40 km kust som erbjuder besökarna goda möjligheter till soldränkta avkoppling. På inre land finns bergig terräng för dem som gillar klättring. Den fredliga nöjet att de bördiga rullande vulkaniska kullar erbjuder mindre energiska barnvagnar chansen att få en panoramautsikt över ön utan att köra andfådd. För de mer urbana sinnade besökare finns det eleganta, bilfri staden Sant'Angelo med sina karakteristiska butiker, lokal keramik och handgjorda varor.

Från hamnen i Ischia färjorna avgår till Neapel, Pozzuoli och Procida.