Pozzuoli
Ischia
Färjor till Neapelbukten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Pozzuoli - Ischia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Pozzuoli till Ischia

Pozzuoli Ischia-rutten går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Medmar trafikerar den här sträckan upp till 24 gånger per vecka med en restid på runt 1 hour när Caremar servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 5 minuter.

Det finns totalt 38 linjer att välja på vecka om du vill åka Pozzuoli Ischia-rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Pozzuoli till Ischia?

  Färjeresan från Pozzuoli till Ischia tar ungefär 1h 02m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Pozzuoli till Ischia?

  Priserna för färjan mellan Pozzuoli - Ischia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 68 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pozzuoli - Ischia?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Pozzuoli och Ischia, dessa är
  • Medmar
  • Caremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pozzuoli - Ischia?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pozzuoli - Ischia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pozzuoli - Ischia?

  Ja, mellan Pozzuoli - Ischia kan du resan utan bil med
  • Medmar
  • Caremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pozzuoli - Ischia?

  Ja, du kan resa med bil mellan Pozzuoli - Ischia med
  • Medmar
  • Caremar
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pozzuoli - Ischia?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Medmar
  • Caremar
 • Vad är avståndet från Pozzuoli till Ischia?

  Det är uppskattningsvis 11 sjömil mellan Pozzuoli och Ischia.

Guide till Pozzuoli

Pozzuoli är en stad på Phlegreanhalvön och är belägen i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien. Pozzuoli har varit väldigt viktig under grekisk och romersk tid, och dess historia är fortfarande synlig i varje hörn av staden. Denna stad är också känd för det märkliga fenomenet som kallas bradyseism: vulkanisk aktivitet, som drivs av trycket från underjordiska gaser, som gör att staden stiger och faller i förhållande till havsnivån.

En av de största attraktionerna i staden är Macellum Pozzuoli som var marknadsbyggandet av den romerska kolonin Pozzuoli. När den först grävdes ut på 1800-talet upptäcktes en staty av Serapis som ledde till att byggnaden feltolkades som stadens Serapeion eller Serapistemplet. Strandpromenaden är en av de mest besökta platserna i staden alla tider på dygnet och är centrum för det Flegreiska nattlivet. På strandpromenaden hittar du barer, restauranger, pizzerior, glassbarer och de coolaste klubbarna i stan.

Från stadens hamn går färjetrafik till Ischia, Casamicciola och Procida.


Guide till Ischia

Ischia är den största av de tre öar som ligger utanför Neapel och mer än står sig med skönheten av ön stiger från det azurblå vattnet i Tyrrenska havet. De andra öarna i Phlegrean öarna, är Procida och Capri. Ischia verkar en miljon mil bort från det liv och rörelse och laddade Neapels gator, men i verkligheten är det bara en kort färjeresa bort, och har nöjen för den mest orädda eller blyga av resenärer. Ön har ca 40 km kust som erbjuder besökarna goda möjligheter till soldränkta avkoppling. På inre land finns bergig terräng för dem som gillar klättring. Den fredliga nöjet att de bördiga rullande vulkaniska kullar erbjuder mindre energiska barnvagnar chansen att få en panoramautsikt över ön utan att köra andfådd. För de mer urbana sinnade besökare finns det eleganta, bilfri staden Sant'Angelo med sina karakteristiska butiker, lokal keramik och handgjorda varor.

Från hamnen i Ischia färjorna avgår till Neapel, Pozzuoli och Procida.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.