Caremar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Caremar

Caremar är ett italienskt rederi som var ett dotterbolag till det statligt ägda Tirrenia di Navigazione fram till 2009, då det togs över av regionen Campanias myndigheter.

Rederiet, som har sitt säte i Neapel, trafikerar de fantastiska öarna Capri, Ischia och Procida från några olika hamnar på fastlandet.

Flottan består av fyra vanliga motorfartyg och två snabbfärjor, en katamaran och en bärplansbåt.

Caremar är ett av de mest populära rederierna i Neapelbukten med ett linjenätverk som går mellan sju olika hamnar. Färjorna kan transportera 4800 passagerare och 300 fordon varje dag.

Skeppen, som sköts av en erfaren besättning, har luftkonditionering och välutrustade kafeterior och snackbarer. De större färjorna Adeona, Driade, Fauno och Naiade erbjuder även underhållning ombord och stora salonger med sittplatser. Vad gäller flottans hastighet och effektivitet åker katamaranen Achernear, bärplanspåten Aldebardan och snabbfärjan Isola di San Pietro i en hastighet av imponerande 30 knop.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Caremar priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Caremar tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Caremar

Caremar routes and ports

Omdömen om Caremar

  • "Punktlig "

    Ett rederi som du kan lita på och planera din resa utan problem.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.