COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Neapel till Capri färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Neapel och Capri

  • 21 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour 22 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Neapel till Capri

 • "Punktlig "

  Ett rederi som du kan lita på och planera din resa utan problem.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Neapel till Capri

Neapel Capri-linjen går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för tillfället av 3 rederier. SNAV Aliscafi kör upp till 21 gånger vecka, NLG 8 gånger per dag & Caremar kör upp till 3 gånger dag.

Det är totalt 14 avgångar dag på sträckan Neapel Capri mellan Italien och Neapelbukten ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.