Färja från Neapel till Capri

Neapel Capri-rutten går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV Aliscafi trafikerar den här sträckan upp till 8 gånger per dag med en restid på runt 45 minuter när NLG servicen kör upp till 8 gånger per dag med en resetid från 45 min.

Det finns totalt 16 linjer att välja på dag om du vill åka Neapel Capri-rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Capri

  • SNAV Aliscafi
    • Avgår 8 gånger per dag 45 min
    • Få pris
  • NLG
    • Avgår 8 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Capri

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.