Sorrento
Capri
Färjor till Neapelbukten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Sorrento - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Sorrento till Capri

Sorrento Capri-linjen går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för tillfället av 4 rederier. SNAV kör upp till 4 gånger dag, NLG 4 gånger per dag, Caremar 4 gånger per dag & Alilauro Gruson kör upp till 11 gånger dag.

Det är totalt 23 avgångar dag på sträckan Sorrento Capri mellan Italien och Neapelbukten ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Sorrento till Capri färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Sorrento till Capri?

  Färjeresan från Sorrento till Capri tar ungefär 19m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Sorrento till Capri?

  Priserna för färjan mellan Sorrento - Capri varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 100 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Sorrento - Capri?

  4 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Sorrento och Capri, dessa är
  • SNAV
  • NLG
  • Caremar
  • Alilauro Gruson
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Sorrento - Capri?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Sorrento - Capri, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Sorrento - Capri?

  Ja, mellan Sorrento - Capri kan du resan utan bil med
  • SNAV
  • NLG
  • Caremar
  • Alilauro Gruson
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Sorrento - Capri?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Sorrento - Capri?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SNAV
  • NLG
 • Vad är avståndet från Sorrento till Capri?

  Det är uppskattningsvis 9 sjömil mellan Sorrento och Capri.

Guide till Sorrento

Sorrento är en italiensk stad belägen i Camania i södra Italien. Staden har utsikt över Neapelbukten och har många spektakulära vyer över staden Neapel, Vesuvius och ön Capri. Sorrento är populär bland turister och är lättillgängligt från Neapel och Pompeji som ligger vid den sydöstra änden av Circumvesuviana järnvägen. Amalfi Drive, som förbinder Sorrento till Amalfi, är en smal väg som slingrar sig längs de höga klipporna ovanför Tyrrenska havet. Vägen byggdes ursprungligen av romarna och följer kusten ca 80 km. Vägen i sig är också en stor turistattraktion på grund av den vackra naturen.

Det finns inte så många faktiska "sevärdheter" i staden, och många människor använder Sorrento som bas för att utforska regionen. Men i staden finns det 1400-tals Chiesa di San Francesco, som har ett charmig blommande kloster, och en liten trädgård intill kyrkan som erbjuder en plats för lugn med härlig utsikt över Neapelbukten. Söder om Corso Italia finns en medeltida katedral, och mer av stadens historia kan ses på Museo Correale, nära stationen.

Från stadens hamn kan färjor tas till Capri, Neapel och till Castellammare di Stabia.


Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.