Laser Capri
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Laser Capri

Lasar Capri är ett italienskt företag som erbjuder färjor från Neapelbukten till ön Capri under hela året. De erbjuder fem olika färjerutter till Capri, bland annat Sorrento till Capri, Portici till Capri, Torre del Greco till Capri, Seiano till Capri och Piano di Sorrento till Capri.

Denna tjänst tillåter för närvarande endast fotgängare ombord på deras färjor. Passagerare kan ta med sina cyklar ombord till ett pris av 5 euro per väg. Husdjur får också följa med Lasar Capri för 5 euro per resa. Se till att du anländer minst 15 minuter före planerad avgång så att du har tillräckligt med tid för ombordstigning.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Laser Capri priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Laser Capri tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.