Färja från Capri till Neapel

Capri Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV Aliscafi trafikerar den här sträckan upp till 8 gånger per dag med en restid på runt 45 minuter när NLG servicen kör upp till 9 gånger per dag med en resetid från 45 min.

Det finns totalt 17 linjer att välja på dag om du vill åka Capri Neapel-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Capri och Neapel

  • SNAV Aliscafi
    • Avgår 8 gånger per dag 45 min
    • Få pris
  • NLG
    • Avgår 9 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Capri Neapel

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Capri

Capri är en italiensk ö belägen i Tyrrenska havet utanför Sorrentohalvön. Ön är ett populärt turistmål med många besökare som tar en dagstur från närliggande Neapel och Sorrento på italienska fastlandet. Besökare på ön kan koppla av på öns stränder eller observera öns djurliv som omfattar vaktlar, rödhake, pilgrimsfalkar, morkullor, koltrastar, geckoödlor, röd guldfisk, havsål, sargos, havsabborrar, mullusfisk och den blå ödlan av Faraglioni . Sevärdheter på ön inkluderar Villa San Michelle som ligger på toppen av den feniciska trappan på en höjd av 327 meter över havet. Villan har panoramautsikt över staden Capri och dess hamn, Sorrentine halvön och Mount Vesuvius.

Ön har två hamnar: Marina Piccola och Marina Grande. Ön är tillgänglig med färja eller flygbåten från Neapel, Sorrento, Positano och Amalfi. Båtar tenderar att ankomma till ön på morgonen och avgår efter lunch. Färjan tar ca 80 minuter och flygbåten runt 40 minuter från Neapel. Restiderna från Sorrento är cirka 40 minuter med färja och 20 minuter med flygbåt. Båtarna stannar vid Marina Grande, där en linbana går upp till Capri stad. Från Anacapri, tar en stollift passagerare till toppen av ön.