COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Castellammare di Stabia - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Castellammare di Stabia till Capri färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Castellammare di Stabia och Capri

  • 4 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price

Färja från Castellammare di Stabia till Capri

Castellammare di Stabia Capri-linjen går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för tillfället av 3 rederier. SNAV kör upp till 4 gånger vecka, Alilauro 14 gånger per vecka & NLG kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 25 avgångar vecka på sträckan Castellammare di Stabia Capri mellan Italien och Neapelbukten ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Castellammare di Stabia

Stabia, belägen i provinsen Neapel i regionen Kampanien i södra Italien, ligger på Neapelbukten cirka 30 km sydöst om Neapel. Staden ligger bredvid den antika romerska staden Stabiae som förstördes av Vesuvius vulkanutbrott år 79 e.Kr. Utgrävningen av romerska villor bevarade av vulkanen Vesuvius utbrott pågår för närvarande. De gamla arkeologiska fynden från den romerska staden Stabiae, tillsammans med den charmiga arkitekturen, de många kyrkorna och de underbara konstverken av den gamla stadskärnan gör Castellammare di Stabia en perfekt plats för en avkopplande semester för dem som älskar en kulturella utflykter och fantastiska stränder.

För närvarande används hamnen för kommersiella, turist- och fiskefartyg. Det finns även ett varv och det är den tredje största hamnen i Kampanien efter Neapel och Salerno. Färjor kan tas från hamnen till Capri och Sorrento.


Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.