Castellammare di Stabia till Capri färja

Castellammare di Stabia Capri rutten ansluter Italien med Neapelbukten och körs för tillfället av 3 rederier. SNAV kör upp till 4 gånger dag, NLG 7 gånger per vecka & Alilauro kör upp till 7 gånger vecka.

Det är kombinerat 42 överfarter vecka på Castellammare di Stabia Capri överfarten mellan Italien och Neapelbukten och med 3 olika rederier. Vi råder dig att jämnaföra för att få fram den bästa tiden och resan för dig.

Castellammare di Stabia till Capri färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Italien till Neapelbukten sida.

Castellammare di Stabia - Capri färjerederier

 • SNAV
  • 4 Avgångar per dag 30 min
  • Få pris
 • NLG
  • 7 Avgångar per vecka 40 min
  • Få pris
 • Alilauro
  • 7 Avgångar per vecka 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Castellammare di Stabia Capri

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Castellammare di Stabia guide

Stabia, belägen i provinsen Neapel i regionen Kampanien i södra Italien, ligger på Neapelbukten cirka 30 km sydöst om Neapel. Staden ligger bredvid den antika romerska staden Stabiae som förstördes av Vesuvius vulkanutbrott år 79 e.Kr. Utgrävningen av romerska villor bevarade av vulkanen Vesuvius utbrott pågår för närvarande. De gamla arkeologiska fynden från den romerska staden Stabiae, tillsammans med den charmiga arkitekturen, de många kyrkorna och de underbara konstverken av den gamla stadskärnan gör Castellammare di Stabia en perfekt plats för en avkopplande semester för dem som älskar en kulturella utflykter och fantastiska stränder.

För närvarande används hamnen för kommersiella, turist- och fiskefartyg. Det finns även ett varv och det är den tredje största hamnen i Kampanien efter Neapel och Salerno. Färjor kan tas från hamnen till Capri och Sorrento.

Capri guide

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.