COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ischia - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Neapelbukten till Italien

Rederier som åker mellan Ischia och Neapel

  • 23 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 45 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Färja från Ischia till Neapel

Ischia Neapel-linjen går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Medmar kör upp till 23 gånger vecka, Alilauro 45 gånger per vecka, Caremar 7 gånger per dag & Caremar (Hydrofoil) kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 22 avgångar dag på sträckan Ischia Neapel mellan Neapelbukten och Italien ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ischia

Ischia är en italiensk ö belägen i Tyrrenska havet och ligger vid den norra änden av Neapelbukten, som är ungefär 30 km bort. Ischia är den största av Phlegreanöarna och är cirka 10 km lång från öst till väst och 7 km norr till söder. Den vulkaniska ön är nästan helt täckt av berg med sin högsta punkt på 788 meter över havet.

Öns turistindustri beror till stor del av sina kurorter, varma källor och vulkanisk lera som orsakas av öarnas vulkanisk aktivitet. Ön är populär bland många turister från Europa och Asien. Bortsett från den termiska spat finns det många saker att göra och se på ön. Aragoniens slott (Castello Aragonien) konstruerades på en klippa nära ön i 474 BC och är idag det mest besökta monumentet på ön som nås via en tunnel längs vilken det finns ett litet kapell som invigdes av Saint John Joseph av Korset.

Från hamnen i Ischia avgår färjorna till Neapel, Pozzuoli och Procida.