Färja från Ischia till Neapel

Ischia Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Medmar trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per dag med en restid på runt 1 timme 30 minuter när Alilauro servicen kör upp till 12 gånger per dag med en resetid från 1 timme.

Det finns totalt 17 linjer att välja på dag om du vill åka Ischia Neapel-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Ischia och Neapel

  • Medmar
    • Avgår 5 gånger per dag 1 timme 30 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • Avgår 12 gånger per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ischia Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Ischia Neapel-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Ischia

Ischia är en italiensk ö belägen i Tyrrenska havet och ligger vid den norra änden av Neapelbukten, som är ungefär 30 km bort. Ischia är den största av Phlegreanöarna och är cirka 10 km lång från öst till väst och 7 km norr till söder. Den vulkaniska ön är nästan helt täckt av berg med sin högsta punkt på 788 meter över havet.

Öns turistindustri beror till stor del av sina kurorter, varma källor och vulkanisk lera som orsakas av öarnas vulkanisk aktivitet. Ön är populär bland många turister från Europa och Asien. Bortsett från den termiska spat finns det många saker att göra och se på ön. Aragoniens slott (Castello Aragonien) konstruerades på en klippa nära ön i 474 BC och är idag det mest besökta monumentet på ön som nås via en tunnel längs vilken det finns ett litet kapell som invigdes av Saint John Joseph av Korset.

Från hamnen i Ischia avgår färjorna till Neapel, Pozzuoli och Procida.