Ischia till Neapel färja

Ischia Neapel rutten ansluter Neapelbukten med Italien och körs för tillfället av 2 rederier. Medmar service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme 45 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per dag med en resetid från 1 timme 20 min.

Så det är kombinerat 63 överfarter som erbjuds vecka på Ischia Neapel rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Ischia - Neapel färjerederier

  • Medmar
    • 14 Avgångar per vecka 1 timme 45 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Avgångar per dag 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ischia Neapel

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Ischia Neapel är en bil och 1 passagerare.

Ischia guide

Ischia är en italiensk ö belägen i Tyrrenska havet och ligger vid den norra änden av Neapelbukten, som är ungefär 30 km bort. Ischia är den största av Phlegreanöarna och är cirka 10 km lång från öst till väst och 7 km norr till söder. Den vulkaniska ön är nästan helt täckt av berg med sin högsta punkt på 788 meter över havet.

Öns turistindustri beror till stor del av sina kurorter, varma källor och vulkanisk lera som orsakas av öarnas vulkanisk aktivitet. Ön är populär bland många turister från Europa och Asien. Bortsett från den termiska spat finns det många saker att göra och se på ön. Aragoniens slott (Castello Aragonien) konstruerades på en klippa nära ön i 474 BC och är idag det mest besökta monumentet på ön som nås via en tunnel längs vilken det finns ett litet kapell som invigdes av Saint John Joseph av Korset.

Från hamnen i Ischia avgår färjorna till Neapel, Pozzuoli och Procida.