Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Pozzuoli hamn

  • Pozzuoli övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Pozzuoli färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Pozzuoli övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Pozzuoli färjetjänster

Guide till Pozzuoli

Guide till Pozzuoli

Pozzuoli är en stad i provinsen Neapel, i den italienska regionen Kampanien. Det är den största staden på den Phlegrean halvön. Pozzuoli grundades 530 f Kr. Det var då känd som en viktig handelspartner och militär hamn. Idag är det fortfarande en livlig liten hamn. Detta är en vacker del av södra Italien med ett fantastiskt område med en rik historia och arkeologi till hands. Pozzuoli är inte bara den första porten till det romerska riket. Staden har det också fantastiska naturscenerier, sandstränder, vackra sjöar och underbara promenader. Staden ligger i Campi Flegrei vulkaniska område och har länge lidit av vulkanisk och jordbävning aktivitet. Från augusti år 1982 till december år 1984 hade staden hundratals skakningar, som nådde en topp den 4 Okt år 1983 då 8000 stycken byggnader skadas i centrum och förstörde för ca 36.000 personer, många permanent.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.