Medmar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Medmar

Medmar driver många färjeöverfarter i Napoli som förbinder öarna Ischia, Procida och Ponza med fastlandet.

Medmar är en av regionens ledande färjebolag och grundades för över femtio år sedan. Rederiet transporterar cirka 1,8 miljoner passagerare och över 500.000 fordon per år till de viktigaste och mest besökta turistmålen i södra Italien.

Resan till Phlegraean och Pontineöarna tar ungefär en timmes resa från både Neapel och Pozzuoli medan havsrutterna kan vara så snabba som trettio minuter.

Medmar driver för närvarande nio moderna färjor, inklusive fyra stora kryssningsfartyg, Maria, Rosa D'Abundo, Benito och Quirino som tar över sex hundra passagerare till mindre färjebåtar byggda för förbindelserna mellan öarna.

Företagets flaggskepp, Lora D'Abundo, har den största kapaciteten som kan transportera nio hundra passagerare och över hundra fordon och erbjuder ett brett utbud av inbyggda faciliteter som passar de längre seglingarna från Italien på fastlandet.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Medmar priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Medmar tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.