COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Sorrento är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Neapel och Sorrento

    • 7 Sailings Weekly 35 min
    • Get price
    • 5 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Färja från Neapel till Sorrento

Neapel Sorrento-rutten går mellan Italien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 35 minuter när Alilauro servicen kör upp till 5 gånger per dag med en resetid från 45 minuter.

Det finns totalt 42 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Sorrento-rutten mellan Italien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Sorrento

Den italienska staden Sorrento är en enormt populär semesterort som har ett avundsvärt kustnära läge. Staden lyckas klara sig bra med tillströmningen av turister varje sommar återstående överraskande gentil och rofylld. Sorrento är mycket en sofistikerad stad och detta återspeglas i kvaliteten på turismrelaterade varor säljs i de lokala presentbutiker med de flesta souvenirer tenderar att vara av en ganska hög standard. En av de äldsta landmärken i staden är Duomo (katedralen) som dominerar Sorrento skyline och står stolt längs Corso Italia. Beläget på Piazza San Antonio ligger Basilica di San Antonino en annan populär attraktion som är den 15: e-talet Sedil Dominova och Villa Comunale s Chiesa di San Francesco som är känd för sina lysande 1400-tals kloster. Alternativt bör besökarna betala ett besök på Piazza della Vittoria vilket ligger nära Marina Grande och samtidigt synpunkter från Sorrentos Bay Front här kanske inte riktigt slåss med dem från Villa Comunale är de fortfarande ganska speciella och väl värt smaka.

Från stadens hamn, kan färjor tas till Capri Neapel och till Castellammare di Stabia.