COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Castellammare di Stabia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Neapel och Castellammare di Stabia

    • 8 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

Färja från Neapel till Castellammare di Stabia

Neapel Castellammare di Stabia-rutten går mellan Italien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Alilauro. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 50 minuter.

Färjetrafiken på Neapel Castellammare di Stabia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Castellammare di Stabia

Castellammare de Stabia, brukar kallas just Stabia. Ligger i provinsen Neapel i regionen Kampanien i södra Italien. Staden ligger på Neapelbukten, cirka 30 km söder om staden Neapel. Stabia ligger nära den antika romerska staden Stabiae som förstördes år 79 e.Kr. av Vesuvio vulkanutbrottet. De finns gamla arkeologiska fynd av Stabiae och tillsammans med den charmiga arkitekturen. De många kyrkor och de underbara konstverk av den gamla stadskärnan gör Castellammare di Stabia en perfekt plats för en avkopplande semester för dem som älskar en bit av kulturella utflykter och fantastiska stränder.

Från stadens hamn, färjor avgår till Capri och Sorrento. Tillsammans med passagerartrafiken, är används hamnen även av kommersiell fraktsjöfart och av fiskefartyg. Hamnen är också den tredje största hamnen i Kampanien efter hamnarna i Neapel och Salerno.