COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Sorrento och Neapel

    • 6 Sailings Weekly 35 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Färja från Sorrento till Neapel

Sorrento Neapel-rutten går mellan Italien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 35 minuter när Alilauro servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 45 minuter.

Det finns totalt 27 linjer att välja på vecka om du vill åka Sorrento Neapel-rutten mellan Italien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Sorrento

Sorrento är en italiensk stad belägen i Camania i södra Italien. Staden har utsikt över Neapelbukten och har många spektakulära vyer över staden Neapel, Vesuvius och ön Capri. Sorrento är populär bland turister och är lättillgängligt från Neapel och Pompeji som ligger vid den sydöstra änden av Circumvesuviana järnvägen. Amalfi Drive, som förbinder Sorrento till Amalfi, är en smal väg som slingrar sig längs de höga klipporna ovanför Tyrrenska havet. Vägen byggdes ursprungligen av romarna och följer kusten ca 80 km. Vägen i sig är också en stor turistattraktion på grund av den vackra naturen.

Det finns inte så många faktiska "sevärdheter" i staden, och många människor använder Sorrento som bas för att utforska regionen. Men i staden finns det 1400-tals Chiesa di San Francesco, som har ett charmig blommande kloster, och en liten trädgård intill kyrkan som erbjuder en plats för lugn med härlig utsikt över Neapelbukten. Söder om Corso Italia finns en medeltida katedral, och mer av stadens historia kan ses på Museo Correale, nära stationen.

Från stadens hamn kan färjor tas till Capri, Neapel och till Castellammare di Stabia.